Η Taylor Swift γιορτάζει τα 10 χρόνια από το πρώτο της album με μια γλυκιά φωτογραφία !

Φαίνεται σαν να ήταν χθες όταν εμφανίστηκε ένα νεαρό κορίτσι με σγουρά μαλλιά  που έπαιζε στην κιθάρα της τις μελωδίες της νέας της  αγάπης, αλλά στην πραγματικότητα πέρασε ολόκληρη δεκαετία από τότε που για πρώτη φορά συναντήσαμε την Taylor Swift .

Η ίδια μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τα εφηβικά της χρόνια στην οποία παρουσιάζετε να παίζει κιθάρα .

 

Γράφοντας : «Πριν από 10 χρόνια σαν  σήμερα, βγήκε το πρώτο μου άλμπουμ . Δεν θα μπορούσα να είναι πιο ευγνώμον σήμερα, ήταν μια τεραστία  εμπειρία. Σας ευχαριστώ για όλα παιδιά!»

Στις 24 του Οκτωβρίου του 2006,η  Swift κυκλοφόρησε το πρώτο της album με τίτλο ¨ Taylor Swift¨ . Το album χαρακτηρίζετε από τους  The New York Times ως «ένα μικρό αριστούργημα της pop-minded χώρας»

Από τον  Αύγουστο του  2016 η Taylor Swift έχει πουλήσει πάνω από 7.750.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ακολούθησαν  τα albums Fearless , Speak Now , Red  και 1989 που το κάθε ένα από αυτά έχει κάνει την επιτυχία του ανα τον κόσμο .
Συγκεκριμένα το 1989, πούλησε το  επιβλητικό  νούμερο των 9,8 εκατομμυρίων albums

Η Taylor Swift έχει πάρει μία σειρά από διακρίσεις για τη δουλειά της τα τελευταία 10 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων 10 Grammy Awards, 19 American Music Awards, 23 Billboard Music Awards ,Country Music Association Awards και  8 Academy of Country Music Awards.

 

Όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με τους αριθμούς που καταγράφηκαν στις αρχές του 2016, η  Swift έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ και συγκέντρωσε πάνω από 130 εκατομμύρια μόνο downloads.

 
Άραγε θα το φανταζόταν ποτέ εκείνο το νεαρό κορίτσι που έπαιζε κιθάρα στο Nashville πόσο μεγάλη θα γινόταν?

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.