Σωτήρης Σωτηρίου | Ο γνωστός ηθοποιός ηχογράφησε το πρώτο του τραγούδι

Τον έχουμε δει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, σε πολλές σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία κάποιες από αυτές είναι οι Συμμαθητές, Με λένε Βαγγέλη, Πολυκατοικία, Λόλα, Μοντέρνα οικογένεια, καταφέρνοντας να κερδίσει σχόλια και κριτικές ακόμα και από τα μεγαλύτερα εγχώρια ονόματα της υποκριτικής και του θεάτρου. Ο λόγος για τον Σωτήρη Σωτηρίου που συνεχίζει με το ίδιο πάθος να δουλεύει σκληρά διαγράφοντας μεγάλες στιγμές στην καριέρα του, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την περίοδο ο ηθοποιός βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς «Προδοσίες» που προβάλλεται από την τηλεόραση του Σκάι.

Πριν από λίγες μέρες ο Σωτήρης Σωτηρίου έκανε την μεγάλη ανατροπή όταν αποφάσισε να ηχογραφήσει υπό τις οδηγίες του συνθέτη Νίκου Τερζή το πρώτο του τραγούδι καθώς από μικρή ηλικία συμμετείχε ως τραγουδιστής σε διάφορα νεανικά μουσικά σχήματα. Μάλιστα, κανείς τότε από τους φίλους του δεν πίστεψε πως κάποια στιγμή θα άφηνε το τραγούδι για να ασχοληθεί με την υποκριτή, όπως τελικά συνέβη.

Ακούστε τον Σωτήρη Σωτηρίου στο τραγούδι «Βυθός» και δείτε τον στο βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, την σύνθεση υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους ο Χάρης Καφετζόπουλος.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twenty + 13 =

Ads