Ο Αντώνης Ρέμος μιλά στο MIKROFWNO | Το Rising Star, ο νέος δίσκος, η Θεσσαλονίκη, αλλά και οι στιγμές με την κόρη του

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Rising Star στον ΑΝΤ1, το MIKROFWNO.GR βρέθηκε backstage και μιλήσαμε με τους μεγάλους πρωταγωνιστές αυτού του νέου, πρωτοποριακού talent show.

Ο Αντώνης Ρέμος μου μίλησε για το νέο του δίσκο, τις Θεσσαλονικιώτικες βραδιές με τον Χρήστο Δάντη, αλλά και το Rising Star

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε τώρα;

Νιώθω πιο ώριμος από ποτέ! Και μουσικά, και τραγουδιστικά και συναισθηματικά. Με φορτίζει πολύ συναισθηματικά αυτός ο δίσκος.

Πες μας δυο λόγια για το νέο σου δίσκο…

Αυτά τα τραγούδια είναι πραγματικά απόσταγμα των 3 τελευταίων χρόνων, χρόνων αναζήτησης και πολύ επίπονης δουλειάς, που έκανα μαζί με τον παραγωγό μου, τον Γιώργο τον Κυβέλο – και τον ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ εκείνον και τους συνεργάτες μου. Πιστεύω είναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να δώσουμε εμείς και οι δημιουργοί γύρω μας που εμπιστευόμαστε τα τελευταία χρόνια. Και οι νεότεροι που έχουν μπει τελευταία, αλλά βέβαια και οι παλιότεροι. Φυσικά, με τον Χρήστο τον Σούμκα που έχει αναλάβει όλη την παραγωγή και την ενορχήστρωση του δίσκου. Είναι ένας δίσκος που εμένα με ικανοποιεί και που περιμένω με μεγάλη αγωνία την αντίδραση του κόσμου.

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που θα αφιέρωνες στην κόρη σου; 

Ναι υπάρχει ένα τραγούδι που έχει γράψει στίχους η Βάγια Καλαντζή και μουσική ο Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς, ο αγαπημένος μου Ζέλικο. Λέγεται «Να μ’ αγαπάς». Αυτό νιώθω ότι πιο πολύ θα το αφιέρωνα στις γυναίκες της ζωής μου. Και στη μαμά και στην κόρη!

Μαθαίνω ότι το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη πάει πάρα πολύ καλά και ο κόσμος ανταποκρίνεται. Πως είναι η συνεργασία σου με τον Χρήστο Δάντη.

Τέλεια. Περνάμε πανέμορφα στη Θεσσαλονίκη, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι επαγγελματικά στην ίδια σκηνή με τον Χρήστο Δάντη, είχαμε ξανατραγουδήσει μαζί στον Διογένη, αλλά ήταν άλλες οι συνθήκες τότε. Τώρα το απολαμβάνουμε πιο πολύ, μας συνδέει μια φιλία χρόνων με τον Χρήστο.Ο κόσμος μάς στηρίζει γενικά πάρα πολύ. Ελπίζω να στηρίξει ο κόσμος και τον δίσκο μου και βέβαια να μας βλέπει κάθε Κυριακή στο Rising Star.

Πως βλέπεις το γεγονός ότι φέτος θα τραγουδάς στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα πρέπει να βρίσκεσαι και στην Αθήνα για το show;

Έχει μια γοητεία και μια ενέργεια. Στη Θεσσαλονίκη ερχόμαστε και περνάμε καλά. Αυτό ισχύει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι πιο απελευθερωμένα να το πω; Η αίσθηση ότι είμαστε Θεσσαλονίκη είναι κάτι διαφορετικό, και όλη αυτή η μείξη του κόσμου. Οι φίλοι από Αθήνα συναντούν τους Θεσσαλονικείς, έρχεται κόσμος από το εξωτερικό, και όλο αυτό κάνει μοναδικά τα βράδια στη Θεσσαλονίκη. Θα ζήσουμε ωραίες στιγμές σίγουρα μέχρι τέλη Φεβρουαρίου…

Βρίσκεις χρόνο για τις γυναίκες της ζωής σου, την σύζυγο και την κόρη σου;

Εμείς τα βολεύουμε όλα! Είμαστε άντρες που τα βολεύουμε όλα! (γέλιο)

Έχεις υπάρξει πολλές φορές κριτής. Τί είναι αυτό που δεν έχετε δει ακόμη και θέλετε να δείτε και θα πατήσετε το κουμπί;

Έχουμε δει πάρα πολλά παιδιά και έχω δει πάρα πολλά. Και αυτό που είπα, πως όντως από τα παιδιά που είδα φέτος δεν μπορώ να θυμηθώ και θέλω να τα δω ξανά από την αρχή όλα στα live και να έχω την εντύπωση πως τα βλέπω πρώτη φορά για να έχω αντικειμενική άποψη. Νιώθω όμως πως και φέτος θα περάσουν μοναδικές φωνές και προσωπικότητες. Θα περάσουν ιδιαίτερες προσωπικότητες που θα εντυπωσιάσουν, θα απογοητεύσουν αλλά σίγουρα δε θα αφήσουν αδιάφορο τον οποιονδήποτε.

Το 2016 φεύγει, τι σου αφήνει εσένα;

Κοίταξε, αφήνει πολύ ευλογία με όλα αυτά που έχω ζήσει, με τις δυσκολίες που έχω περάσει, με όλα τα προβλήματα που μου’ χει δώσει, ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω.. Γιατί αυτά τα προβλήματα και αυτή η καθημερινότητα με έχουν κάνει πιο δυνατό και δεν με ρίχνουν κάτω. Νιώθω ότι αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Πως τα προβλήματα πρέπει να σε κάνουν πιο δυνατό. Έτσι λοιπόν υπάρχει ευλογία.. Αν και φέτος είχα αρκετά προβλήματα, δόξα το Θεό τα κατάφερα και πέρασε αυτός ο χρόνος και μακάρι να περάσει και ο επόμενος.

Και τί περιμένεις από τον νέο χρόνο;

Ο νέος χρόνος θα φέρει πολλή δουλειά και προσπάθεια και μακάρι όσο μπορώ να βοηθάω όσους με έχουν ανάγκη, γνωστούς και αγνώστους.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two × 3 =

Ads