• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Ο Γορίλας της ιταλικής συμμετοχής αποκαλύπτεται!

Filippo Ranaldi.Το πιο πολυδιαφημισμένο πρόσωπο της 62ης Eurovision .O επί σκηνής “σύντροφος” του Fransesco Gabbani στο Occidentali s Karma.

Ο γορίλας που “τρέλανε” την Ευρώπη αποκαλύπτεται, και μας παρουσιάζει ποιος πραγματικά είναι.

Ο νεαρός 28χρονος ταλαντούχος χορευτής από τη Ρώμη είναι εκείνος που έχει καταφέρει να γίνει “viral” και να κλέψει τις εντυπώσεις, στους φαν της Ευρώπης που έχουν κάνει το τραγούδι της γείτονος Ιταλίας να φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη πρωτιά στην επερχόμενη διοργάνωση του Κιέβου.

Ο Fhillip που συνοδεύει επί σκηνής τον φετινό νικητή του φεστιβάλ τραγουδιού San Remo στη χώρα του ,έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο “πρόσωπο” πριν καν ανέβει στη σκηνή της Ουκρανίας μέσα από την ιδιαίτερη χορογραφία του σ ένα τραγούδι που προσπαθεί να περάσει μήνυμα.

Πίσω από τη μάσκα του κατά τ άλλα συμπαθούς γορίλα κρύβεται όμως και ένας επιτυχημένος χορευτής και χορογράφος που παρ όλο το νεαρό της ηλικίας του στη χώρα του είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος και αναγνωρίσιμος μιας που η συμμετοχή του στο ” Ιταλία έχεις ταλέντο “αλλά και στο X Factor τον έχουν κατατάξει στους καλύτερους στο είδος του. Έχει συμμετάσχει στην παγκόσμια περιοδεία της Laura Pausini ενώ αυτή του η συμμετοχή στην αποστολή της χώρας του τελικώς φαίνεται να τον συντροφεύει για τα καλά και για τα επόμενα χρόνια.

Το πάθος του με τη τέχνη του χορού εκδηλώθηκε από τα πολύ νεανικά του χρόνια ενώ με τη συμμετοχή του αυτή, έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν και μένει να δούμε εάν το άψογα έως τώρα επικοινωνιακό του θέματος συνεχισθεί και έχει ευτυχή κατάληξη τη νύχτα του τελικού.

Για όλες τις περιπτώσεις οι “έξυπνοι” Ιταλοί ας έχουν στο νου ότι μπορεί να υπάρξει και ο αστάθμητος παράγοντας των επιτροπών που πολλές φορές έχει κατατάξει τραγούδια που φάνταζαν ως φαβορί στα τάρταρα.

Το σίγουρο είναι ότι φέτος η πόλη του Κιέβου θα πλημμυρίσει από …γορίλες και αναμένουμε να δούμε εάν …θελήσει να…επισκεφθεί και …τη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ:

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

3 + 2 =

Ads