Ο νέος φορτιστής της Meizu φορτίζει ένα κινητό πλήρως μόλις σε 20 λεπτά

Κάθε κατασκευαστής smartphone έχει στο μυαλό του εκτός από ένα καλά σχεδιασμένο κινητό , να βελτιώσει την εμπειρία που έχουν οι χρήστες του με την μπαταρία , ένα πρόβλημα εξαρετικά σημαντικό στις μέρες μας . Αυτός είναι ο λόγος που το επίτευγμα της Meizu φαντάζει τόσο μεγάλο , η οποία στο Mobile World Congress παρουσίασε το νέο της προιόν , τον ταχυφορτιστή Super mCharge .

O φορτιστής δοκιμάστηκε σε ένα κινήτο με χωρητικότητα 3000 mAh ως επίδειξη και κατάφερε να το φορτίσει πλήρως μέσα σε μόλις 20 λεπτά . Συγκεκριμένα η μπαταρία έφτασε στο 30 % τα πρώτα 5 λεπτά , στο 60% στα 10 λεπτά , στο 85% στα 15 λεπτά και τέλος στο 100% στα 20 .

Η Meizu δήλωσε ότι ο φορτιστής της χρησιμοποιεί βελτιστοποιημένη τεχνολογία η οποία εξάγει μόλις το μισό της τάσης μετά τον μετασχηματισμό της ενέργειας , καταφέρνοντας έτσι να παράγει το 98% της αποδοτικότητάς της . Επίσης αυτό που κάνει το προϊον να φαίνεται αρκετά υποσχόμενο είναι ότι η μέγιστη θερμοκρασία που φτάνει η μπαταρία την ώρα φόρτισης είναι 39°C  , αρκετά μικρότερη από αυτή άλλων ταχυφορτιστών .

Δυστηχώς δεν ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμος ο Super mCharge , η Meizu όμως δήλωσε ότι σκοπεύει να επιταχύνει την διαδικασία ενσωμάτωσής του στην αγορά .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twelve − three =

Ads