Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιούνται οι paysafecards στην Ελλάδα

Εξαιτίας νέων νομικών ρυθμίσεων η paysafe αναγκάζεται και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα εκτελούνται οι συναλλαγές μέσω αυτής . Συγκεκριμένα πλέον οι χρήστες θα μπορούν να διεκπεραιώσουν οποιαδήποτε αγορά θέλουν μόνο μέσω ενός λογαριασμού mypaysafe card . Ουσιαστικά εσείς θα συνεχίσετε να αγοράζετε τους κωδικούς αυτούς που γνωρίζατε από τα διάφορα σημεία πώλησης paysafe , απλώς αντί να τους καταθέτετε κατευθείαν στα διάφορα online καταστήματα που δέχονταν το προαναφερόμενο σύστημα , θα τους καταθέτετε στον λογαριασμό my paysafe card , και έπειτα θα πληρώνετε μέσω αυτού .

Αν και ακούγεται αρκετά μπερδεμένο στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλό , και ουσιαστικά δεν αλλάζει και καθόλου τον τρόπο που χρησιμοποιούσαν τις paysafe ως τώρα οι ενδιαφερόμενοι . Βέβαια αξίζει να αναφερθεί ότι για να δημιουργηθεί λογαριασμός mypaysafe card θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να είναι τουλάχιστον 16 ετών , να έχει μια έγκυρη διεύθυνση email , και να διαθέτει κινητό τηλέφωνο με ελληνικό αριθμό .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον κεντρικό ιστότοπο της εταιρείας . Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους για τυχόν ερωτήσεις που έχετε στον παρακάτω σύνδεσμο .

https://my.paysafecard.com/mypins-psc/registration/customerData.xhtml

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

two + fourteen =

Ads