• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Δια στόματος αρχηγού ελληνικής αποστολής στη Eurovision λύση δόθηκε!

Η ΕΡΤ έκρινε και αποφάσισε και δια στόματος αρχηγού της Ελληνικής αποστολής για τη φετινή Eurovision κου Παναγιώτη Τσολιά, έκανε γνωστό στον Τύπο, ότι δεν υπάρχει κανένα κώλυμα με το τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου (στίχοι J.Ballard-R.Papadea)_ “This is love” που “εντελώς περιέργως…” διέρρευσε λίγα εικοσιτετράωρα πριν της επίσημης παρουσίασης του στο Ελληνικό κοινό και στην εκπομπή “ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ“.

Σύμφωνα με διευκρινίσεις επί του θέματος που ήδη έχουν δοθεί, το νομικό τμήμα της δημόσιας τηλεόρασης απεφάνθει ότι δεν τίθεται κάποιο νομικό κώλυμα εξαιτίας της διαρροής, μιας που δεν είναι η τελική του εκδοχή.παρά ένα demo.
Ως εκ τούτου το τραγούδι θα διαγωνισθεί κανονικά μαζί με τα υπόλοιπα δύο το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας..
Μια απόφαση που από τη πλευρά μας κρίνουμε-αν μας επιτρέπεται- ως σωστή και ιδανική μιας που η ΕΡΤ έδρασε ψύχραιμα,έγκαιρα και νηφάλια.

Ποιος είναι όμως αλήθεια ο αρχηγός της φετινής αποστολής της χώρας μας στο θεσμό που απ ότι φαίνεται θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερος αρχηγούς αποστολών -αν όχι ο καλύτερος-τουλάχιστον απ όσους όλα αυτά τα χρόνια έχουμε προσωπικά συναντήσει;

Ο Παναγιώτης Τσολιάς ανήκει στη γενιά των σαραντάρηδων και γεννήθηκε στην Αθήνα. Εργάζεται στην δημόσια τηλεόραση ως δημοσιογράφος και μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Α απο το 2000, ενώ απο το 2015 ορίστηκε ως διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της. Υποψήφιος δρ. Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας- Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και είναι κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ιστορία της Φιλοσοφίας. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια Φιλοσοφίας και έχει δημοσιεύσει άρθρα για τον Νεοελληνικό Διαφωτισμό σε επιστημονικά περιοδικά.

Φέτος η διοίκηση της ΕΡΤ του εμπιστεύθηκε και το νευραλγικό αυτό πόστο και κατά τη γνώμη μας τα έως τώρα δείγματα γραφής του που όσον αφορά εμάς σχετίζονται με τα θέματα συνεργασίας με τους φαν του θεσμού, έχουν λειτουργήσει άψογα, Την ίδια άποψη όπως ήταν φυσικό με την ύπαρξη κωλύματος του τραγουδιού.έχει και η πλευρά της δισκογραφικής εταιρείας της Demy η Panik Records που σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε μαζί της με ισχυρό στέλεχος της, μας διαβεβαίωσε ότι όλα ξεπεράστηκαν και τη Δευτέρα το βράδυ η Ελλάδα θα ακούσει τη τελική μορφή των τριών τραγουδιών θα ψηφίσει και τελικώς θα αποφασίσει.

Χωρίς λοιπά ελπίζουμε με τη σειρά μας “παρατράγουδα” λίγα εικοσιτετράωρα πριν την εκλογή του ενός τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στο Κίεβο της Ουκρανίας, και εκ μέρους του INFE GREECE το οποίο εκπροσωπώ ευχή όλων μας είναι να διεξαχθούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η στήλη μας “Eurovisionistas” οφείλει να διευκρινίσει σε όλους σας ότι εν αντιθέσει με λοιπούς “ερασιτέχνες” και γιαλαντζί φαν του Ευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού ,όπως εγώ τους χαρακτηρίζω. δεν μπήκε από τη πρώτη στιγμή στη διαδικασία να αναπαράγει το video του επίμαχου τραγουδιού, καθώς ως γνωστόν γνωρίζαμε τα “παιχνίδια που παίζονται στη μουσική βιομηχανία” της χώρας ίσως και καλύτερα από πολλούς άλλους και αρκεστήκαμε στη περιγραφή του clip το οποίο απ όσο μαθαίνουμε δεν είναι καν το τελειωτικό.

Οι “γνωστοί-άγνωστοι” που χρόνια τώρα κάνουν το ίδιο πράγμα με τραγούδια που εμπλέκονται στη Eurovision. και εντελώς περιέργως λίγες ημέρες προ της επίσημης παρουσίασης τους στο Ελληνικό κοινό με κίνδυνο ακύρωσης τους,σπεύδουν να τα αναπαράγου στις στήλες τους, με τη θρασύτατη ένδειξη “αποκλειστικά” και εν συνεχεία φροντίζουν να καλύπτονται πίσω από “ανύπαρκτα” προφίλ που έπραξαν το αδίκημα.

Γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε λόγω στάσης ζωής.Και τελικώς θα φανεί ποιος με την πάροδο των ετών θα δικαιωθεί.

Καλή επιτυχία Ελλάδα μας

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

nine + 4 =

Ads