Η Apple διέθεσε την έκδοση iOS 10.3 καθώς και αναβαθμίσεις για MacOS,WatchOS και tvOS

Ημέρα αναβαθμίσεων η σημερινή για την Apple αφού κυκλοφόρησε της εκδόσεις  iOS 10.3, macOS 10.12.4, watchOS 3.2 and tvOS 10.2 για τα λογισμικά της . Πάμε να δούμε όμως τι μας περιμένει στην κάθε αναβάθμιση .

Ξεκινώντας με το iOS 10.3 , η Apple πρόσθεσε μια νέα λειτουργία που είχε ανακοινώσει και στο παρελθόν με το όνομα Find My AirPods . Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα μπορεί κάποιος να εντοπίσει τα χαμένα του AirPods μέσω ηχητικών σημάτων ή βλέποντας τη θέση τους στο χάρτη . Επίσης η εταιρεία διέθεσε τα πολυαναμενόμενα dynamic App icons ( δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο ).

Στο watchOS 3.2 τώρα έχουμε αλλαγές όσον αφορά τη Siri , το γνωστό πρόγραμμα φωνητικών εντολών της Apple . Η Siri πλέων θα μπορεί να συνδέεται και με third party apps όπως ακριβώς γίνεται και στο κινητό . Επίσης προστίθεται η νέα λειτουργία Theater Mode , αν θέλετε η οθόνη του Smartwatch σας να παραμένει σκοτεινή άμα είστε σε χώρος όπως κινηματογράφο ή θέατρο .

Στην αναβάθμηση του MacOS, η Apple φέρνει τη λειτουργία Night Shift. Ουσιαστικά είναι ένα τρόπος να ευνοούνται πιο ζεστά χρώματα το βράδυ , για να μπορεί το μάτι του Ανθρώπου να παρακολουθεί πιο καλά την οθόνη όταν έχει πολύ σκοτάδι στο δωμάτιο .

Στο tvOS 10.2 δεν έχει προστεθεί κάτι σημαντικό , εκτός από τη δυνατότητα οι χρήστες να μπορούν να νοικιάσουν μια ταινία σε μια συσκευή της Apple και να την παρακολουθήσουν σε κάποια άλλη , όπως σε μια Apple TV .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

10 + 14 =

Ads