Νέα δυνατότητα του Google maps , σου θυμίζει που έχεις παρκάρει

Παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο θεωρείται μια κωμικοτραγική κατάσταη , το να χαθείς σε ένα πολύ μεγάλο χώρο στάθμευσης ( π.χ στο parking ενός πολυκαταστήματος ) ,  ή ακόμη χειρότερα το να ξεχάσεις που ακριβώς έχει σταθμεύσει δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο .Αυτός είναι και ο λόγος που σε πολλά smartphones υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσεις εφαρμογές που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλεία , σου θυμίζουν που έχεις αφήσει το αμάξι σου . Αν έχετε βέβαια μια συσκευή Android, η Google σας δίνει τη δυνατότητα πλέον να κάνετε ακριβώς την ίδια δουλεία χωρίς καμία πρόσθετη εφαρμογή ,αλλά μέσω του Google Maps , μιας ήδη προεγκατεστημένης εφαρμογής .

Οι χρήστες iPhone ίσως είναι γνώριμοι με αυτή την ιδιότητα γιατί υπάρχει ήδη στο Apple Maps από την έκδοση iOS 10 . Το επιπρόσθετο όμως που προσφέρει η Google είναι ότι σου επιτρέπει εκτός από το να σημαδέψεις στο χάρτη το που έχεις σταθμεύσει , να βγάλεις φωτογραφίες για να σου είναι πιο εύκολο να ξαναπάς εκεί . Επίσης παρέχει ένα χρονομετρητή σε περίπτωση που έχετε παρκάρει σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης επί πληρωμή , για να μπορείτε να υπολογίσετε το ποσό που οφείλετε .

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ακόμα διαθέσιμη για την εφαρμογή Google Maps μονό για τα λογισμικά Android . Για τους χρήστες iOS δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πότε θα μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία αυτή .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

20 − 18 =

Ads