Νέα VR εφαρμογή από την AccuWeather

H εικονική πραγματικότητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε γεγονότα και καταστάσεις που θα ήταν σχεδόν αδύνατο να βιώσει κάποιος από πρώτο χέρι, όπως ο καιρός σε ένα απομακρησμένο μέρος της γης  . Για αυτόν ακριβώς το λόγο η  AccuWeather συνεργάστηκε με τη Samsung για για να φέρει στους χρήστες VR μια νέα εφαρμογή που τους επιτρέπει να βιώνουν το καιρό τόσο στην περιοχή τους όσο και σε άλλα μέρη στον κόσμο χωρίς καν να βγουν από το σπίτι τους .

Για όσους δε γνωρίζουν η AccuWeather είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πηγές πληροφορίας για τον καιρό και μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε υπολογιστική συσκευή που διαθέτει οθόνη, από τους παραδοσιακούς υπολογιστές μέχρι τα smartphones και τα μοντέρνα λογισμικά αυτοκίνητου . Για αυτό και δεν φάνηκε σε κανέναν περίεργο όταν δήλωσε ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με την εικονική πραγματικότητα , έναν τομέα που αυτή τη στιγμή είναι στο ζενίθ του και αυξάνεται συνεχώς μέρα με τη μέρα .

Η εταιρεία λοιπόν κατασκεύασε μια εφαρμογή που λειτουργεί σαν ένα κλασικό βίντεο 360 μοιρών , το οποίο δείχνει τον καιρό σε όποια περιοχή εσείς επιλέξετε , με την προσθήκη ότι οι χρήστες μπορούν να δούνε από πρώτο χέρι τα χιόνια , τη καταιγίδα ή τη βροχή που υπάρχει σε κάποιο άλλο μέρος του κόσμου και να νοιώθουν λες και βρίσκονται εκεί και το βιώνουν ζωντανά . Επίσης η εφαρμογή δείχνει και τις προβλέψεις του καιρού για τις επόμενες ημέρες , με αποτέλεσμα να μπορεί ο κάθε χρήστης να πάρει μια καλύτερη εικόνα για το τι θα αντιμετωπίσει στην περιοχή του για τις επόμενες ημέρες .

Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν με το όνομα The AccuWeather – Weather for Life στο Oculus Store .

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

five × 5 =

Ads