Οι ARGO ερμηνεύουν τον “Αετό”

ARGO οι περσινοί μας εκπρόσωποι στην 61η Eurovision στη Σουηδία,υπερήφανοι για τη καταγωγή τους, ετοίμασαν κάτι ιδιαίτερο για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. 19 Μαίου και δεν ξεχνούν να τιμήσουν από τη πλευρά τους τους προγόνους τους καθώς θα συμμετάσχουν με το δικό τους τρόπο σε μία σειρά εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, με αφορμή την παραπάνω επέτειο.

Αφού ολοκλήρωσαν και κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι με το τίτλο “Όπως έστρωσες να κοιμηθείς” που ήδη έχει ξεχωρίσει στο κοινό τους,σκέφθηκαν να συμμετάσχουν σε κάτι πρωτότυπο για την ημέρα που όλοι οι Πόντιοι και όχι μόνον,τιμούν.

Σε συνεργασία με το 2ο Δημοτικό σχολείο της περιοχής του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση που ετοιμάζουν οι μαθητές και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Χριστίνα Λαχανά θα ερμηνεύσει σε α’ εκτέλεση ένα νέο τραγούδι που έγραψαν δύο μαθήτριες και την επέλεξαν να είναι εκείνη που θα το εκτελέσει. Ο τίτλος του είναι “Αετός“.

Στην εκδήλωση θα λάβει μέρος και το μουσικό παραδοσιακό συγκρότημα “Ποντοπόροι“.

Μια αξιόλογη κίνηση από το νεανικό συγκρότημα που ταξίδεψε πέρσι με τα χρώματα της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού,που τιμά το παρελθόν με το βλέμμα στο μέλλον.

Οι Argo συνεχίζουν στα ίδια μονοπάτια που τους έκαναν γνωστούς και κινούνται και στις επόμενες δουλειές τους στο ίδιο μοτίβο που παντρεύει τη παραδοσιακή μουσική σε συνδυασμό με τα pop στοιχεία της εποχής μας.

Οι Eurovisionistas συγχαίρουν το συγκρότημα για την κίνηση αυτή που αποδεικνύει για ακόμα μια φορά, ότι αυτά τα παιδιά δίχως ίχνος βεντετισμού θέλησαν να συνεργασθούν με μαθητές για κάποιο καλό και ιδιαίτερο σκοπό.
Άξιοι παιδιά.Περιμένουμε πολλά από εσάς.

Ακούστε τη νέα τους δισκογραφική κυκλοφορία:

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • mm

    Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

4 × four =

Ads