«Πετάει για πρωτιά» η Demy φέτος!

Και ναι λοιπόν οι Eurovisionistas σας παρουσιάζουν ένα ακόμα “εύρημα” που θα έχει η Ελλάδα στην φετινή 62η Eurovision και δεν παρουσιάστηκε στην πρώτη τεχνική μας πρόβα.

Για πρώτη φορά στη σκηνή του διαγωνισμού θα επιχειρηθεί να χρησιμοποιηθεί μια ειδική κατασκευή που έχει τη δυνατότητα να δείξει την φετινή μας εκπρόσωπο να αιωρείται .Η δυνατότητα της 3d απεικόνισης είναι αυτή που ο Φωκάς Ευαγγελινός ως άλλος ” David Coperfield” και οι συνεργάτες του επέλεξαν για να “ντύσουν” το This is love.
Μια μεμβράνη 3d ένα μαγικό γυαλί όπως το χαρακτήρισαν πολλοί και πλάνα τρισδιάστατα που θα παρουσιάζουν την Demy να πετάει. Είναι γεγονός αυτό δεν έχει παρουσιασθεί ποτέ ξανά στη σκηνή της Eurovision.Και το τολμά η Ελλάδα.

Το ολόγραμμα της Eλληνίδας εκπροσώπου -κατά τη διάρκεια της μουσικής γέφυρας που υπάρχει στο τραγούδι μας- θα σχηματιστεί στις οθόνες μας ενώ με έναν μαγικό τρόπο θα “χαθεί” στον ουρανό.

Το θέαμα είναι εκπληκτικό και η τηλεοπτική κάλυψη θα δείξει τα όσα ο Φωκάς σκέφθηκε σε όλο τους το μεγαλείο.
Τα πλάνα που η Ελληνική ομάδα έχει ζητήσει να γίνουν μελετώνται και θα χρησιμοποιηθεί ακόμα και spider-cam για πανοραμική κάλυψη που θα δώσει άλλη αίγλη στη δική μας εκπροσώπηση.Ένα οπτικό υπερθέαμα από τη χώρα μας που ήδη έχει “τρομοκρατήσει” τους ανταγωνιστές μας.

Παρ όλο που η Demy για κάποιους θεωρήθηκε στατική επί σκηνής οι δύο χορευτές μας ο Μάρκος και ο Ιάσονας, θα φροντίσουν να δώσουν το ρυθμό που χρειάζεται καθώς είναι εκείνοι που θα παίζουν με το νερό επί σκηνής και εκείνοι που θα ολοκληρώσουν το τραγούδι σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια τους,ενώ ο σκηνοθέτης της βραδιάς θα κάνει κοντινό πλάνο στην πανέμορφη Demy.

Μπράβο Ελλάδα μας.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

one × 3 =