Η πλοκή γυρίζει γύρω από τις “μυστικές ζωές των emojis” που είναι παγιδευμένα μέσα σε ένα smartphone. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας κινουμένων σχεδίων είναι ο Gene (Miller), ένα μοναδικό emoji το οποίο είναι ικανό να κάνει διάφορες εκφράσεις προσώπου, αλλά θέλει να είναι “φυσιολογικό” όπως τα υπόλοιπα emojis.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

Ο Corden προσφάτως πρωταγωνίστησε στην καινούρια ταινία κινουμένων σχεδίων Trolls, ενώ επίσης θα δώσει τη φωνή του στον Peter Rabbit σε επερχόμενη ταινία του 2018.

Στο μεταξύ, ο Corden προσφάτως αποκάλυψε πως θα του άρεσε να μεταφέρει το Carpool Karaoke στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το “κομμάτι” της εκπομπής του Late Late Show στην αμερικανική τηλεόραση έγινε διάσημο και προσφάτως ανακοίνωσε μια επερχόμενη αυτοτελή spin-off εκπομπή στο Apple Music. Η σειρά 16 επεισοδίων θα περιέχει guest παρουσιαστές. Δείτε το trailer.

”Μας εξέπληξε όλους, αυτή η επιτυχία, κυρίως του συγκεκριμένου μέρους. Αλλά έχουμε κι άλλα πράγματα σχεδιασμένα για το μέλλον, που ίσως να περιλαμβάνουν και το Ηνωμένο Βασίλειο”, δήλωσε στο Radio Times.

Συνέχισε λέγοντας: ”Η αλήθεια είναι πως τώρα συζητάμε σχετικά με αυτό. Δεν ξέρουμε αν τα καταφέρουμε, αλλά σίγουρα είναι κάτι που σίγουρα θα μας άρεσε πολύ να κάνουμε”.

Το καλοκαίρι έρχεται, ανυπομονούμε για την ταινία!