Το ‘I Kissed a Girl’ της Katy Perry γράφτηκε για την Miley Cyrus;

Fun fact: η Miley Cyrus υπήρξε φίλη με την Katy Perry για δέκα χρόνια. Έχουν φιληθεί στο παρελθόν. Αλλά η τραγουδίστρια του “Malibu” λέει πως πριν γνωριστούν, όταν ήταν ακόμα στο Hannah Montana, η Katy ένιωσε μια απευθείας, εεεεεμ, σύνδεση.

“Όταν έγινε γνωστή με το ‘I Kissed a Girl’, εγώ έκανα την ταινία της Hannah Montana, και την άκουσα στο ραδιόφωνο”, δήλωσε η Miley στους Cubby και Carolina Bermudez του WKTU. “Την ρώτησαν για ποιον έγραψε αυτό το τραγούδι, κι εκείνη είπε πως το έγραψε για εμένα! Κι εγώ ήμουν πάνω σε ένα δίτροχο, είχαμε το ραδιόφωνο πάνω σε αυτό και μόλις το άκουσα ούρλιαξα και τρελάθηκα”.

Αλλά η Katy είπε και κάτι ακόμα, σημαδεύοντας μια άλλη ηθοποιό ως το κορίτσι του τραγουδιού. “Ήμασταν μαζί με το αγόρι μου τότε (τον frontman  των Gym Class Heroes Travis McCoy] και του είπα “Δεν θα πω ψέματα: αν έμπαινε τώρα εδώ η Scarlett Johansson και ήθελε να την φιλήσω, θα το έκανα. Ελπίζω να μη σε πειράζει”, είπε η Katy στο περιοδικό Steppin’ Out (μέσω NME). Άρα ποια είναι η αλήθεια;

Παρακάτω, δείτε την Miley Cyrus να μιλά για την Katy Perry, το “Wrecking Ball” και άλλα στο WKTU.

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

10 + five =

Ads