Ο Drake ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που κατάφερε κάτι τέτοιο, σημειώνοντας τις περισσότερες ακροάσεις στην ιστορία της υπηρεσίας με την επιτυχία του One Dance’.

Τώρα, το ντουέτο ηλεκτρονικής μουσικής έφτασαν το ρεκόρ του ράπερ από το Τορόντο με την συνεργασία τους με την Halsey, το ‘Closer’.

Όπως αναφέρει το Your EDM, υπάρχουν κάποια άλλα τραγούδια που φτάνουν και αυτά στις ένα δισεκατομμύριο ακροάσεις, συμπεριλαμβανομένων του τραγουδιού του Major Lazer ‘Lean On’, την επιτυχία του Justin Bieber ‘Sorry’ και το εκρηκτικό ‘Shape Of You’ του Ed Sheeran. Και τα τρία βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζώνη των 900 εκατομμυρίων streams.

“This is nuts!”, έγραψε το ζευγάρι στο Twitter.

Στο μεταξύ, οι The Chainsmokers τα έσπασαν σε έναν σχολικό χορό σε λύκειο του Illinois τον περασμένο μήνα, στις 29 Απριλίου.

Tο ντουέτο έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο χορό των δευτεροετών του Huntley High School, που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Rosemont.

Οι παραγωγοί βρίσκονται αυτή την περίοδο σε περιοδεία και αποφάσισαν να παίξουν στο πάρτι, καθώς το ξενοδοχείο βρισκόταν πίσω από το Allstate Arena, όπου αργότερα θα έπαιζαν το set τους.