Με άρωμα “Eurovision” και το The Voice 4 ξεκινά!

Το «The Voice of Greece» έρχεται για δεύτερη χρονιά στον ΣΚΑΙ!

Ο μουσικός διαγωνισμός που κατέκτησε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, σε περισσότερες από 50 χώρες, επιστρέφει αυτό το Φθινόπωρο στον ΣΚΑΙ με άρωμα “Eurovision”.

Το show, παρουσιάζει και αυτή τη χρονιά ο σχολιαστής τα τελευταία έτη του Ευρωπαικού διαγωνισμού τραγουδιού υπέρ ταλαντούχος σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι τέσσερις εξαιρετικοί κριτές του «The Voice of Greece», σκοπεύουν και πάλι να διεκδικήσουν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώρας.

Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα, την Κύπρο και από οπουδήποτε στον κόσμο χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού είναι έτοιμα να ενθουσιάσουν με τις φωνές τους, να συγκινήσουν και να κάνουν την “My Number One” μας Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη, τον Κωστή Μαραβέγια αλλά και τον Mr Eurovision Σάκη Ρουβά, να γυρίσουν την καρέκλα τους και να φωνάξουν «Σε θέλω!».

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή για όλους αυτούς με τις ξεχωριστές φωνές ν’ ανέβουν στη σκηνή, να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές, όσο και τους τηλεθεατές με τη φωνή τους, να διεκδικήσουν ένα έπαθλο μεγάλης αξίας και να υπογράψουν το πρώτο συμβόλαιο τους με τη μεγαλύτερη ελληνική δισκογραφική εταιρεία!

«The Voice of Greece». Τον Οκτώβριο στον ΣΚΑΙ.

Γιατί και φέτος… ακούμε μόνο τη φωνή!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

16 − 16 =