Ένας «Γόρδιος Δεσμός» για την Πάολα

Λίγες μέρες πριν την μεγάλη «επανασύνδεση» επί πίστας στην Αθηναϊκή νύχτα με το Γιώργο Μαζωνάκη και τον Στέλιο Ρόκκο, με τον οποίο βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη, η Πάολα προσθέτει ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ των επιτυχιών του επόμενου δίσκου της, που θα κυκλοφορήσει οσονούπω και περιμένουμε εναγωνιώς!

Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της, συνεχίζει τη συνεργασία της με το Γιώργο Θεοφάνους σε ένα ξεσηκωτικό κομμάτι, με τίτλο «Γόρδιος Δεσμός». Η σύνθεση ανήκει στον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη  και οι στίχοι στον εξίσου σπουδαίο δημιουργό Ηλία Φιλίππου, όπου έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν δισκογραφικά με την Πάολα.

Μετά τον συγκλονιστικά υπέροχο «Θυμό» και το άκρως ανατρεπτικό «Δε σε φοβάμαι ουρανέ» με τη συμμετοχή του rapper NiVo, η χημεία του μουσικοσυνθέτη με τη λαϊκή τραγουδίστρια είναι αποδεδειγμένη και απόλυτα επιτυχημένη!

O «Γόρδιος Δεσμός» που θα ακούσουμε στις 16 Οκτωβρίου σε επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ θα καταφτάσει επισήμως στις 23 Οκτωβρίου από τη Panik Platinum, θα είναι το κομμάτι που θα «ανοίξει» τις χειμερινές της εμφανίσεις στο «Εναστρον» από το πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη.

Πάρτε μια γεύση!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

14 + sixteen =