Μάθημα χορού από τον Diplo & την MØ

Ο Diplo ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με τη για το τελευταίο του single “Get it Right” το οποίο κατέφτασε οπτικοποιημένο!

Στο video clip σε σκηνοθεσία Brantley Gutierrez βλέπουμε μια φιλότιμη προσπάθεια των δυο φίλων- πρωταγωνιστών (Diplo-MO) σε μια συγχρονισμένη χορογραφία με αέρα μιούζικαλ, μέσα σε μια άδεια αίθουσα χορού με την μοναδική πινελιά της ύπαρξης ενός πιάνου.

Το “Get it Right” έφερε για μια ακόμη φορά κοντά τα δυο φιλαράκια που μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν δυο No1 παγκόσμια hits, το “Lean On (2015)” Ft. DJ Fresh και το “Cold Water (2016)” με τη συμμετοχή του Justin BIeber για λογαριασμό κυκλοφοριών των Major Lazer.

Η νέα μουσική πρόταση του Diplo έχει πάνω από 30 εκ. αναπαραγωγές μέχρι σήμερα και συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack “Major Lazer Presents: Give Me Future – Music From and Inspired by the Film” για το αφιέρωμα “Give Me Future” το οποίο απεικονίζει την ιστορική εμφάνιση των Major Lazer στη Χαβάνα της Κούβας με πάνω από 400.000 θεατές τον Μάρτιο του 2016. Το εν λόγω φιλμ παρουσιάστηκε το φθινόπωρο μέσω της Apple Music μετά και από τις διθυραμβικές κριτικές στο Sundance Festival του 2017.

Απολαύστε το!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eighteen + 13 =