Οι Pyramidos ξαναχτυπούν με … “Βρε Μελαχρινάκι”

Το ιαπωνικό συγκρότημα Pyramidos έγινε γνωστό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα το 2011 με τις διασκευές τους σε αθάνατες επιτυχίες από το παρελθόν όπως «Σήκω χόρεψε κουκλί μου», «Τσικουλάτα», «Μαρία με τα κίτρινα» και «Μυσιρλού».

Με τον δικό τους ιδιαίτερο, θα λέγαμε, τρόπο, λανσάρουν τη νέα τους διασκευή στο πασίγνωστο τραγούδι «Βρε μελαχρινάκι» του Μάκη Χριστοδουλόπουλου. Μέσα σε λίγες μέρες το τραγούδι συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο YouTube αλλά και πολλά σχόλια από έλληνες κυρίως χρήστες. Φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral η νέα version του τραγουδιού, καθώς προβάλλεται από τηλεοπτικές εκπομπές και από διάφορα sites στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Pyramidos έχουν εμφανιστεί στην χώρα μας τουλάχιστον δύο φορές, στα πλαίσια των περιοδειών τους. Αν και θα μπορούσαν να εκφραστούν ποικίλα σχόλια για το συγκεκριμένο πάντρεμα της ελληνικής και βαλκανικής μουσικής με την ιαπωνική κουλτούρα, το μόνο σίγουρο είναι ότι καταφέρνουν να γίνουν το θέμα της ημέρας σε μία χώρα που απέχει κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα από την δική τους.

Οι Pyramidos αποτελούνται από τους:

Yoicchi (Κλαρινέτο), Rodehihi (Κιθάρα, Μαντολίνο), Tomosuke Tajima (Κρουστά), Tokkun (Μπάσο).

Απολαύστε τους!

 

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

13 − six =

Ads