Νέο portrait mode και νέες δυνατότητες να κάνετε tag τους φίλους σας προσφέρει η νέα έκδοση του Instagram

Το Instagram πρόσθεσε σήμερα μερικά νέα χαρακτηριστικά και η μεγαλύτερη είδηση ​​είναι μια λειτουργία πορτρέτου που ονομάζεται Focus. Η εφαρμογή έχει επίσης έναν νέο τρόπο να αναφέρει άλλους χρήστες στα stories σας με τη μορφή stickers.

Η λειτουργία Focus είναι βασικά η λειτουργία πορτραίτου που εμφανίζεται σε κάθε νέο smartphone. Η εταιρεία λέει ότι το Focus θα βρεθεί κάτω από το κουμπί εγγραφής δίπλα στη ρύθμιση superzoom. “Μόλις υπάρχει κάποιος στη φωτογραφία, θα παρατηρήσετε ότι το άτομο παραμένει στην εστίαση, ενώ το φόντο σβήνει απαλά”, ανέφερε το Instagram σε δήλωσή του. “Απλώς πατήστε για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή πατήστε και κρατήστε πατημένο για να πραγματοποιήσετε εγγραφή βίντεο.”

Επιπλέον, υπάρχει ένας νέος τρόπος για να αναφέρουμε έναν άλλο χρήστη του Instagram στο iOS. Το αυτοκόλλητο “@mention” βρίσκεται στο δίσκο αυτοκόλλητων ετικετών. Επιλέξτε το και βρείτε τον χρήστη ακριβώς όπως θα το κάνατε σε μια λεζάντα φωτογραφίας.

Το Instagram λέει ότι το Focus είναι διαθέσιμο στο iPhone 6S και πάνω και επιλέγει συσκευές Android ως μέρος μιας ενημερωμένης έκδοσης εφαρμογών που κυκλοφορεί σήμερα.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

seventeen − six =