Η Γιάννα Τερζή και η Netta “κλέβουν” εντυπώσεις

Οι δεσμοί “φιλίας” μεταξύ της Ελλάδας και της χώρας του Ισραήλ στη μουσική, είναι γνωστοί εδώ και χρόνια, καθώς είναι γνωστό ότι οι δύο χώρες έχουν κοινά γούστα αλλά και ακούσματα εδώ και δεκαετίες.

Για όσους γνωρίζουν υπάρχει “στενή” σχέση των δυο χωρών σε θέματα “ανταλλαγών-διασκευών’ τραγουδιών άλλοτε με νόμιμες διαδικασίες αδειοδότησης αλλά και άλλες φορές με τις γνωστές “παρατυπίες”.

Και στη φετινή Eurovision δεν χάθηκε η ευκαιρία να έχουμε την ευτυχή συνάντηση της Ελληνίδας εκπροσώπου Γιάννας Τερζή με την εκπρόσωπο του Ισραήλ Netta ή οποία να σημειώσουμε ότι αποτελλεί – σύμφωνα με τα στοιχήματα – το αδιαφιλονίκητο φαβορί έως σήμερα για τη νίκη με το “Toy” ένα τραγούδι που εκτός απο φανατικούς υποστηρικτές έχει απο την αντιπέρα όχθη και φανατικούς “εχθρούς” που δεν θέλουν ο διαγωνισμός να ταυτιστεί με μια νίκη ενός τέτοιου…είδους τραγουδιού που δεν προβλέπεται να έχει την ιδιαίτερη εύνοια των ειδικών επιτροπών,σύμφωνα με το τί ισχύει με παρόμοια τραγούδια στις έως τώρα διοργανώσεις.

Με τρυφερό εναγκαλισμό η Γιάννα συναντήθηκε σε φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Νetta κάτι που έσπευσαν να αποθανατίσουν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ που ασχολούνται με το διαγωνισμό.

Τα δυο κορίτσια διαγωνίζονται στον 1ο ημιτελικό της Τρίτης και να σημειώσουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της η Ισραηλινή τραγουδίστρια συμπεριέλαβε μπροστά στις κάμερες το “Όνειρο μου” στα τραγούδια που θαυμάζει απο τη φετινή διοργάνωση.

Να ελπίσουμε ότι θα είναι “γουρλίδικη” αυτή η συνάντηση και για τις δύο εκπροσώπους των δυο χωρών.

Καλή επιτυχία

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του.Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις.Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν !Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  10 − 9 =