Το “Ονειρο” μας στο “Μπλέ χαλί” εντυπωσίασε !

Και είναι γεγονός! H 63η Eurovision είναι γεγονός!

Τη Κυριακή το απόγευμα ξεκίνησε και επίσημα στο MAAT Museum (Μουσείο Αρχιτεκτονικής & Τεχνολογίας) στη Λισαβόνα, η φετινή διοργάνωση με τη παρέλαση των 43 υποψήφιων τραγουδιών που θα συναγωνισθούν για το βραβείο για το 2018.

Τη χώρα μας εκπροσώπησε η σύσωμη η Ελληνική αποστολή που με το ηθικό υψηλά, περπάτησε στο “μπλε χαλί” και δέχτηκε με τη σειρά της πλήθος χειροκροτημάτων.

Η Γιάννα Τερζή εντυπωσιακή για ακόμα μια φορά,με απαστράπτουσα εμφάνιση είχε τον κύριο λόγο ενώ κατά γενική ομολογία είχαμε και εδώ μια λιτή αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακή “επίσημη” εμφάνιση.

Οι τελικές πρόβες ξεκινούν,είναι αναμενόμενο η κούραση να έχει υπάρξει αλλά όλοι όσοι συνοδεύουν το τραγούδι μας φιλοδοξούν να κάνουν τη διαφορά με ένα επικό τραγούδι που φέτος η ΕΡΤ στέλνει για να μας εκπροσωπήσει.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό που δεν θα δείτε αλλού με την Ελληνική αποστολή λίγο πριν ανέβει επίσημα στον “αγωνιστικό χώρο” .

Καλή μας επιτυχία!

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του.Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις.Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν !Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  10 + thirteen =