Ακούστε το official remix του “Όνειρο Μου” από τον Azer

Ένας εκ των νικητών από τους επτά remixers ο AzeR, ονομάζεται Λάζαρος Ψαροκώστας γεννημένος το ‘94 ασχολείται με την μουσική παραγωγή σχεδόν 8 χρόνια τώρα. Το είδος όπου ασχολήθηκε από το ξεκίνημα μέχρι και σήμερα ήταν η EDM μουσική και ότι περιλαμβάνει αυτή (Electro House / Trap / Bigroom κ.α.).

Τελευταία 2 χρόνια ασχολείται και με την Deep House, έχει κάνει διάφορες διασκευές σε ξένα και ελληνικά κομμάτια σε αυτό το είδος μουσικής.

Το remix

Ο ίδιος μας αναφέρει:

«Φτάνοντας στην εποχή όπου βγαίνει το νέο τραγούδι όπου θα στείλουμε στην eurovision για να μας εκπροσωπήσει, ακούγοντας το, ενθουσιάστηκα, με άγγιξε η μουσική, ο στίχος… πολύ συμβολικό κομμάτι με μεγάλο νόημα. Πρώτη ημέρα κυκλοφορίας το είχα βάλει σε λούπα και το άκουσα πραγματικά αμέτρητες φορές. Την επόμενη μέρα καθώς το άκουγα πάλι, πέρασε μια σκέψη από το μυαλό μου πως θα ήταν εάν γινόταν λίγο πιο dance σε μορφή Deep House (μεγάλο ρίσκο να κάνεις ένα τέτοιο κομμάτι remix σε Deep House έκδοση) έτσι και πήρα την απόφαση να το «πειράξω» το κομμάτι.»

Το μεγαλύτερο κίνητρο του ήταν πως το ένιωσε τόσο πολύ το κομμάτι, γενικότερα ως producer και remixer δεν μπορεί να ασχοληθεί με κάποιο κομμάτι εάν δεν τον κάνει να νιώσει κάποιο συναίσθημα, μας είπε χαρακτηριστικά. Ανέφερε επίσης, «η Γιάννα Τερζή, έκανε τα μαγικά της, ο τρόπος, η φωνή της, μου πέρασαν το συναίσθημα του κομματιού». Το τελειώνει λοιπόν μέσα σε 2 ημέρες και το στέλνει σε μερικούς φίλους του για να του πούνε κάποια γνώμη. Μάζεψε και θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, κυρίως θετικά όμως, έπειτα κάθισε ασχολήθηκε λίγο ακόμη σχετικά με το mastering όπου είχε κάποια «θεματάκια» ακόμα. Μετά από λίγο καιρό έκανε ένα post η Γιάννα και διοργάνωνε έναν διαγωνισμό remix για το κομμάτι «Όνειρο Μου», δεν το σκέφτηκε και πάρα πολύ (χωρίς να έχει υψηλές προσδοκίες), απευθείας έστειλε e-mail με το demo του, περνώντας οι μέρες χωρίς να έχει κάποια απάντηση, περνούσε διαρκώς η σκέψη από το μυαλό του, πως δεν τα κατάφερε το remix του να είναι ένα από τα καλύτερα. Μέχρι την μέρα όπου του ήρθε το e-mail με το συμβόλαιο της Panik Records. Ο ίδιος δηλώνει «Χάρηκα πάρα πολύ διότι επιλέχθηκε η δουλειά μου μέσα σε πάρα πολλές συμμετοχές και έγινε αντιληπτό αυτό που ήθελα να περάσω μέσω της διασκευής μου.» Έτσι, έκανε λοιπόν τις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να κυκλοφορήσει το Remix του με μια τόσο μεγάλη δισκογραφική εταιρία.

Ακούστε το!

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτέλεσα μέλος του Eurovision fanclub του σωματείου οργανωμένων φαν του θεσμού της Eurovision στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ήμουν αντιπρόεδρος του.Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν “πετροβολώ” κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις.Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα “αγάπη και όχι "επάγγελμα" για ”365 ημέρες το χρόνο και όχι για 3 μόνον βραδιές. Η στήλη μας φιλοδοξεί να σας κάνει γνωστά "νέα" που αφορούν τη Eurovision και που ...άλλοι δεν γνωρίζουν !Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ανάγνωση και "τα καλύτερα έρχονται"

  • Show Comments

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  18 − 7 =