Οι Culture Club κάνουν comeback με νέο άλμπουμ. Ακούστε το πρώτο single!

Οι Culture Club, που βρέθηκαν στο απόγειο της δόξας στα early 80s με θρυλικές επιτυχίες όπως “Karma Chameleon”, “Do You Really Want to Hurt Me”, “Time” κ.α, επανενώθηκαν ξανά το 2014, ηχογράφησαν το νέο τους άλμπουμ και θα το παρουσιάσουν φέτος το φθινόπωρο με μια μίνι περιοδεία.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του θρυλικής βρετανικής μπάντας έρχεται 19 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ «Don’t Mind If I Do» το οποίο κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιαπωνίας και σε ένα αριθμό περιορισμένων αντιτύπων στην Αυστραλία. Το άλμπουμ αυτό, ήταν το πρώτο δισκογραφικό υλικό μετά από 13 χρόνια μετά τη διάλυση του συγκροτήματος το 1986. Η δουλειά αυτή έβγαλε 3 singles (“I Just Wanna Be Loved”, “Your Kisses Are Charity”, “Cold shoulder / Starman”) με το “I Just Wanna Be Loved” να μπαίνει στο Top10 του Ηνωμένου Βασίλειου, ενώ είχε κυκλοφορήσει πρώτα με τη συλλογή τους “Greatest Moments”.

Ακολούθησε το 2002 ένα πολυσυλλεκτικό box set με τα singles, demos, remixes, alternate versions, ακυκλοφόρητα και κάποια solo κομμάτια του Boy George σε remastered εκδόσεις συνοδευόμενα με 72σέλιδο booklet, φωτογραφίες και σημειώσεις των μελών.

Το 2005 κυκλοφόρησαν ακόμη ένα “Greatest Hits” με όλες τις επιτυχίες τους μέχρι το τελευταίο άλμπουμ τους “Don’t Mind If I Go” το οποίο κυκλοφόρησε στην Αμερική, ενώ επανακυκλοφόρησε το 2010 και στην ευρωπαϊκή αγορά με CD και DVD με όλα τα clips και live εκτελέσεις από την εμφάνιση τους το 1983 στο Hammersmith Odeon.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος έχει τίτλο “Life” και θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου από το προσωπικό label του Boy George, VG (Very Good) Records .

Στην ηχογράφηση αυτή, βρέθηκαν ξανά μαζί όλα τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος (Roy Hay, Mikey Craig, John Moss και Boy George) μετά από κοντά 20 χρόνια.

Το πρώτο single έχει τίτλο “Let Somebody Love You” και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω!

Η μπάντα θα παίξει τα νέα τραγούδια του άλμπουμ και όλες τις επιτυχίες τους στην επικείμενη τους περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο το Νοέμβριο, ξεκινώντας από το Νοτινγχαμ στις 9 Νοεμβρίου και ολοκληρώνοντας στις 25 Νοεμβρίου στο Δουβλίνο.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

eleven + sixteen =