Χρύσα Μπανδέλη: «Eτοιμάζω το νέο μου τραγούδι από την Sonar Music, ενα κομμάτι του ταλαντουχου Βασίλη Δήμα που θα κυκλοφορήσει σύντομα»

Χρύσα Μπανδέλη, νέα, όμορφη, με βελούδινη φωνή, μούσα του μεγάλου Μίμη Πλέσσα. Σίγουρα έχει όλα τα φόντα και είναι στο χέρι της να γράψει την δική της ιστορία στο Ελληνικό πεντάγραμμο…

Την συναντήσαμε για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης !

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις σου στο voice στην Βέροια σε βρίσκουμε στα αστέρια της Πάτρας;  Πως περνάτε στο μαγαζί πως σου φαίνεται η πόλη και ο κόσμος της.

Εδώ και ένα μήνα εμφανίζομαι στα Αστέρια της Πάτρας πρόκειται για έναν πολύ ωραίο χώρο. το κλίμα είναι θετικό και η ατμόσφαιρα αρκετά ανεβαστική όσο για τον κόσμο της, ένα έχω να πω πως ξέρουνε να διασκεδάζουν και να περνάνε καλά!!! 

Πέρασμα από greek idol….Γυρίζοντας πίσω το χρόνο η Χρύσα θα ξανά πήγαινε σε talent show;

Γυρνώντας πίσω το χρόνο δεν θα άλλαζα το πέρασμα μου από το greek idol γιατί ήταν και αυτό μια εμπειρία για εμένα. Ωστόσο δεν νομίζω να ξανά πήγαινα σε κάποιο talent show.

Δισκογραφικά sonar music, ετοιμάζεις κάτι καινούριο;

Δισκογραφικά ετοιμάζω το νέο μου τραγούδι από την Sonar Music, ένα κομμάτι του ταλαντούχου Βασίλη Δήμα που θα κυκλοφορήσει σύντομα

Γνωρίζουμε ότι υπήρξες η μούσα του μεγάλου Μίμη Πλέσσα πως αισθάνεσαι για αυτό και πως ήταν η εμπειρία δίπλα σε ένα κολοσσό της Ελληνικής μουσικής;

Όπως προείπες είναι ένας κολοσσός της Ελληνικής μουσικής που έχει κάνει πλούσιο με μια τεράστια και διαχρονική προίκα, το ελληνικό τραγούδι. Χαίρομαι που αποτελώ μια από τις φωνές που εμπιστεύτηκε ένα συνθέτης σαν τον κύριο Μίμη Πλέσσα. Τον ευγνωμονώ και είναι μεγάλη μου τιμή!!

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι σου;

Βάζω στόχους καθημερινά… άλλους πιο μικρούς και άλλους πιο μεγάλους. Προσπαθώ πάντα να τους πετυχαίνω και στο τέλος της ημέρας να λέω τα κατάφερα.

Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει την Χρύσα σαν άνθρωπο αλλά και σαν καλλιτέχνιδα;

Σαν χαρακτήρας είμαι πολύ ευγενική και διακριτική δεν μου αρέσει να φέρνω τον άλλο σε δύσκολη θέση για κανένα λόγο, μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα και οχι συνέχεια τα ίδια γιατί βαριέμαι εύκολα, δεν συγχωρώ την αδικία, το ψέμα και την αχαριστία. 

Σαν καλλιτέχνιδα με διακατέχει ένα τεράστιο συναίσθημα την ώρα που τραγουδάω, πηγάζει από μέσα μου και εκτός ότι πλέον μου το λένε πολλοί το αντιλαμβάνομαι και η ίδια γιατί λατρεύω το τραγούδι, τη μουσική και κάθε φορά που ερμηνεύω το ζω σαν να είναι η πρώτη φορά.

Υπήρξαν κάποια άρθρα που σε συνέδεαν με την γιουροβίζιον Είχες κάποια πρόταση; σου αρέσει ο θεσμός θα το έκανες;

Ήταν μια ερώτηση που μου τέθηκε σε μια συνέντευξη μου. Και η απάντηση μου ήταν θετική, όχι μόνο γιατί μου αρέσει σαν θεσμός και από παιδί τον παρακολουθούσα αλλά ποιος δεν θα ήθελε να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε κάτι τέτοιο;

Ποια είναι η καθημερινότητα σου; γυμνάζεσαι, βγαίνεις;

Αυτό που επιδιώκω καθημερινά είναι  να  βρίσκομαι με τους  φίλους μου. Ενώ τις ώρες που είμαι μόνη έχω συντροφιά μου τη μουσική μια και μου αρέσει να μελετώ καινούργια πράγματα για να εξελίσσομαι. 

Ποιο είναι το επόμενο σου βήμα-στόχος τι εύχεσαι στον κόσμο που σε παρακολουθεί;

Στόχος μου είναι να γίνομαι όλο και καλύτερη σε αυτό που κάνω και να έχω εξέλιξη, εύχομαι ο κόσμος να αγκαλιάζει πάντα και να αγαπάει τα τραγούδια που θα ακούει από εμένα! 

Συνέντευξη – Επιμέλεια: Βασιλική Κολιδά


 

Ακολουθήστε την Χρύσα Μπανδέλη στα social media:

Facebook: ChrysaBandeli

Instagram: chrysabandeli

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

20 − two =