Το “Solo” είναι ο νέος pop ύμνος από τη νικήτρια του 2016 στη Εurovision Jamala, και έρχεται μαζί με ένα πακέτο με ξεχωριστά remixes (κάντε click ΕΔΩ) που έχουν ανέβει ψηλά στα club charts. Η Jamala αναφέρει “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για την κυκλοφορία του Solo, και τη θετική του αντιμετώπιση από τους DJs! Και ήταν μοναδική η συνεργασία μου με τον Bryan Todd, που αποτελούμε πλέον μια δυνατή ομάδα.

Η Jamala ζει και έχει μια επιτυχημένη πορεία ως τραγουδίστρια, συνθέτης και ηθοποιός στην Ουκρανία. Κάθε της τραγούδι βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στα Ουκρανικά charts την τελευταία δεκαετία. Το 2012 έπαιξε στο UEFA EURO μπροστά σε 150 χώρες, δημιουργώντας ένα διεθνές buzz στο τραγούδι Goal. Το 2014 έπαιξε στο The Guide λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και η η ταινία βρέθηκε στο#1 στο box office. Το 2016, Η Jamala κέρδισε τη Eurovision με το τραγούδι 1944, και το βίντεο έχει πάνω από 5 million views.

Η Jamala έχει κυκλοφορήσει 6 albums & 18 διεθνώς πετυχημένα singles. Είναι κριτής στο The Voice της Ουκρανίας βοηθώντας νέους καλλιτέχνες να εξελιχθούν και να πετύχουν στη μουσική βιομηχανία. Έχει εκατοντάδες εκατομμύρια views στο YouTube & Spotify streams και παίζει σε στάδια σε όλο τον κόσμο. Το νέο της single Solo ήδη στο νούμερο #7 στα Music Week charts και το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 1.000.000 views.

Απολαύστε το!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × three =

Scroll To Top