Κάνουν Voodoo στους ONE!

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί το “μουσικό γεγονός” της επερχόμενης σεζόν.

Το “θρυλικό” συγκρότημα των ONΕ που μεσουράνησε τη δεκαετία του 90 με τις αμέτρητες επιτυχίες στη pop σκηνή επιστρέφει.
Μετά το άκρως επιτυχημένο μουσικό εγχείρημα που “τόλμησαν” το προηγούμενο Μάιο όταν έκαναν μια και μοναδική εμφάνιση σε γνωστό στέκι της νεολαίας στην Αθήνα, επιστρέφουν σε λίγο καιρό στο Voodoo club για να χαρίσουν στο πολυπληθές κοινό τους όπως αποδείχτηκε νέες στιγμές κεφιού.

Η ανταπόκριση στην ιδέα του frontman Κωνσταντίνου Χριστόφορου που σκέφθηκε την επανένωση της ομάδας που διέπρεψε στο παρελθόν με τις επιτυχίες του Γιώργου θεοφάνους, ήταν απρόσμενα επιτυχημένη η για κάποιους σαν τους eurovisionistas που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, άκρως αναμενόμενη.

Το μαγαζί που φιλοξένησε τον Κωνσταντίνο τον Φίλιππο τον Πάνο, τον Αργύρη και τον Δημήτρη γέμισε ασφυχτικά και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι δε σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν τις δεκάδες επιτυχίες του συγκροτήματος και όχι μόνον. Από το “ματιά μου” στο gimme της eurovision και τόσα άλλα τραγούδια που αγαπήθηκαν όσο λίγα στο πέρασμα του χρόνου.

Εκείνοι στα καλύτερα τους πιο ώριμοι από ποτέ καλλιέργησαν τα ταλέντα τους και δεν σταμάτησαν να αγαπάνε αυτό που όλοι τους ξέρουν να κάνουν. Να τραγουδούν και να διασκεδάζουν τους θαυμαστές τους.

Είμαστε σίγουροι πως οι πιστοί φαν τους θα τους ακολουθήσουν και στη νέα τους επανένωση καθώς δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από πολλούς άλλους που καλώς ή κακώς βρίσκονται αυτό το καιρό στα μπροστινά φώτα της δημοσιότητας.

Σαν το παλιό καλό κρασί και οι ΟΝΕ ξανάρχονται

Να είσθε όλοι εκεί και θα μας θυμηθείτε

More Stories
Madwalk 2017 | Δείτε τους καλλιτέχνες και σχεδιαστές που θα συνυπάρξουν μαζί επί σκηνής!