Παράταση μέχρι 8/9 για τα εκπτωτικά εισιτήρια

του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

 

Παρατείνεται μέχρι αυτή την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η μοναδική προσφορά για τη συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με τίτλο «Πάμε γι’ άλλες πολιτείες!» (Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019).

Συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε τα εισιτήριά σας από 20 € και με εκπτώσεις μέχρι 33%!

 

Μαζί με το Σταμάτη Σπανουδάκη θα εμφανιστούν:

οι σολίστες Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Χρήστος Τσιαμούλης (ούτι, λύρα), Βασίλης Βασιλειάδης (τρομπέτα), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Τάκης Βασιλείου (κρουστά), Μαρίνος Τριανταφυλλίδης (πλήκτρα), η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο» (Δημήτρης Κοτταρίδης βιολοντσέλο), η μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα, και στο τραγούδι η Αθηνά Χιώτη.

 

Από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθούν τα παιδικά ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας. Συγκεκριμένα, θα δοθούν για την εκπαίδευση, τη στέγαση και την ιατρική περίθαλψη 1.000 παιδιών στο Μεντάν της Ινδονησίας, όπου η Ιερά Μητρόπολη λειτουργεί 5 σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πολυτεχνική σχολή), οικοτροφείο και νοσοκομείο. Με αυτή την φροντίδα, τα παιδιά από τις φτωχογειτονιές του Μεντάν διασώζονται από τις συμμορίες, την κακοποίηση, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, και μορφώνονται, ώστε να ζήσουν ως ενήλικες στην πατρίδα τους και να μην αναγκαστούν να πάρουν τον επικίνδυνο δρόμο της παράνομης μετανάστευσης.

 

Διάθεση εισιτηρίων
viva.gr
τηλ. 11876

 

Τιμές εισιτηρίων μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2019

Άνω διάζωμα (θέσεις χωρίς αρίθμηση): 20 €
Ζώνη Γ’: 30 €
Ζώνη Β’: 40 €
Ζώνη Α’: 50 €

Διακεκριμένη: 65 €

ΑΜΕΑ:15 € 

Εκπτωτικά εισιτήρια: 15 € (*)

See Also

 

Τιμές εισιτηρίων από 9 Σεπτεμβρίου 2019
Άνω διάζωμα (θέσεις χωρίς αρίθμηση): 25 €
Ζώνη Γ’: 45 €
Ζώνη Β’: 55 €
Ζώνη Α’: 70 €

Διακεκριμένη: 85 €
ΑΜΕΑ:15 € 

Εκπτωτικά εισιτήρια: 15 € (*)
(*) Τα εκπτωτικά εισιτήρια εκδίδονται στο Άνω Διάζωμα σε περιορισμένο αριθμό και αφορούν πολυτέκνους, φοιτητές, παιδιά έως 18 ετών και ανέργους με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ.

 

Τη συναυλία οργανώνει το Μελωδικό Καράβι.

 

Μέγας Χορηγός της συναυλίας είναι η Ελληνική Εταιρία Γρανιτών.

Χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Real 97.8 και Ελληνικός 93.2, οι εφημερίδες Real News και Free Sunday, και οι ιστότοποι real.gr, freesunday.gr, ogdoo.gr, artic.gr, culturenow.gr, in2life.gr, lavart.gr, mikrofwno.gr και monopoli.gr.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 7 =

Scroll To Top