“Κυρίες και κύριοι καλωσήρθατε στην 65η Eurovision 2020…”

Με τον γνωστό παραπάνω τρόπο πρόκειται να καλωσορίσουν οι τρεις παρουσιαστές της φετινής διοργάνωσης το κοινό της Ευρώπης. Τρία αγαπημένα πρόσωπα στην Ολλανδική showbiz η Edsilia, η Chantal και ο Jan θα δοκιμαστούν στον”διακοσμητικό” στην ουσία αυτό ρόλο που κατά γενική ομολογία οι τηλεθεατές από το σπίτι τους δεν δίνουν και ιδιαίτερη σημασία -μιάς που στο στόχαστρο των σχολίων συνήθως βρίσκονται εκείνοι από την εκάστοτε χώρα που έχουν αναλάβει να μεταδώσουν όσα συμβαίνουν στο διαγωνισμό στη γλώσσα των φιλοξενουμένων.

Η υποκριτική, η τηλεόραση αλλά και το τραγούδι θα συνεργαστούν τον επόμενο Μάιο έτσι ώστε να υπάρξει κατά την EBU μια καθ όλα ικανοποιητική παρουσίαση.

Η Chantal Janzen είναι διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια στη χώρα της,αντίστοιχα η Edsilia Rombley ασχολείται με το τραγούδι αλλά και την παρουσίαση ενώ ο άνδρας της παρέας ο Jan Smit έχει κι εκείνος με τη σειρά του καριέρα στο χώρο του τραγουδιού ενώ είναι ταυτόχρονα και παρουσιαστής και σχολιαστής της Eurovision για την χώρα του.

Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και να θυμίσουμε ότι στην τελευταία διοργάνωση στο Ισραήλ υπήρξαν “φωνές” από τη χώρα μας που σχολίασαν έντονα πως και εντός Ελλάδος χρειάζεται μια ανανέωση στα πρόσωπα που ανέλαβαν την μετάδοση στα Ελληνικά (Καπουτζίδης-Κοζάκου) καθώς έκριναν ότι η μετάδοση και των τριών βραδιών ήταν “χλιαρή” και απογοήτευσε μεγάλη μερίδα των eurofans.

Ενώ επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν ακόμα υπάρξει.η ΕΡΤ σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν προσανατολίζεται στο να διατηρήσει το ίδιο δίδυμο στην παρουσίαση για τη χώρα μας.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα υπάρξει εφέτος περισσότερη “έμπνευση”…..

tsaligopoyloy-banner
image upload

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 − eighteen =

More Stories
Knocks & Sofi Tukker “Brazilian Soul” : Ακούστε τη νέα ακουστική Bossa εκτέλεση