Η πιο δυναμική εκδοχή του “Superg!rl” της Stefania

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και η ομάδα πίσω από τη φετινή συμμετοχή μας για τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, παρουσιάζει μια νέα ανεβαστική εκδοχή του τραγουδιού “Superg!rl”.

Το “Superg!rl” ήταν το τραγούδι, με το οποίο θα ταξίδευε η Stefania (κατά κόσμον Στεφανία Λυμπερακάκη), η οποία είχε επιλεγεί από την ΕΡΤ με απευθείας ανάθεση, για να διαγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας στο Ρότερνταμ.

Πίσω από τη δημιουργία της σύνθεσης και παραγωγής τραγουδιού βρίσκονται, ο Δημήτρης Κοντόπουλος  και οι Arcade, ενώ τους στίχους επιμελήθηκαν οι Δήμητρης Κοντόπουλος, Arcade και Sharon Vaughn.

To “Superg!rl”, το οποίο είναι ένα σύγχρονο ποπ άκουσμα με έθνικ στοιχεία, αποκτά νέα δυναμική, σε ένα καλοκαιρινό χορευτικό remix. Η παρουσίαση του “Eurovision Remix” έγινε μέσω του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων της Κρατικής Τηλεόρασης. Πολλά sites κάνουν λόγο  πως πιθανότατα αυτή θα ήταν η εκδοχή που θα ακούγαμε στον φετινό διαγωνισμό. Είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα. Αξίζει να σημειωθεί πως η αρχική εκδοχή του “Superg!rl” έχει ξεπεράσει τα 4εκ. προβολές στο YouTube, ενώ έχει συγκεντρώσει 1 εκ. αναπαραγωγές στο Spotify.

Επιπλέον, το κομμάτι συνοδεύεται από το video clip του σε σκηνοθεσία Κώστα Καρύδα, το οποίο περιλαμβάνει νέες επιπρόσθετα πλάνα και είναι εξ ολοκλήρου ασπρόμαυρο.

Τέλος, η Stefania θα επαναλάβει τη διαδικασία της εκπροσώπησης στο διαγωνισμό το 2021 στο Ρότερνταμ, ύστερα από την φετινή ακύρωση της Eurovision λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, με νέο τραγούδι.

Απολαύστε το!

More Stories
Athens Photo World: Η πρώτη έκθεση – αφιέρωμα στο Φωτορεπορτάζ τον Ιούνιο στο κέντρο της Αθήνας