«Άγριες Μέλισσες»: Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη σειρά

Τέσσερα νέα πρόσωπα εισβάλουν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της Ελένης μέσα στη φυλακή.

«Άγριες Μέλισσες» – Τα νέα πρόσωπα της σειράς

Λάζαρος Γκούμας (Τάσος Σωτηράκης):

Δεσμοφύλακας στις φυλακές που κρατείται η Ελένη και δεξί χέρι του Μάνου Βόσκαρη. Απότομος, βίαιος, είναι τα αυτιά και τα μάτια του διευθυντή του και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του.

Φωτεινή Αβδελά (Αλεξάνδρα Παντελάκη):

Παλιά καραβάνα στις φυλακές, στις οποίες βρίσκεται τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ένας πράος και θετικός άνθρωπος, που βλέπει τις νεαρές συγκρατούμενές της σαν παιδιά της. Θα έρθει από την πρώτη στιγμή κοντά με την Ελένη και θα στηρίξουν η μια την άλλη μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Δε μιλάει ποτέ για το λόγο που είναι και η ίδια στη φυλακή, αλλά το μεγάλο της παράπονο είναι πως η κόρη της δεν έρχεται ποτέ να την επισκεφτεί.

Μαίρη Χατζίδου (Εύα Σιμάτου):

Καταδικασμένη για δύο ανθρωποκτονίες, του αρραβωνιαστικού της και της φίλης της με την οποία την απατούσε. Είναι σκληρό καρύδι και μέχρι την έλευση της Ελένης ήταν ο φόβος κι ο τρόμος των κοριτσιών εκεί μέσα. Έχει τη δική της «συμμορία» κι εκμεταλλεύεται τις συγκρατούμενές της. Θα αντιπαθήσει την Ελένη από την πρώτη στιγμή και η κόντρα τους θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

Χριστίνα Σέκερη (Χριστίνα Χριστοδούλου):

Μια νέα κοπέλα που φυλακίστηκε για μικροκλοπές. Η Χριστίνα είναι ένα ευάλωτο πλάσμα που στο πρόσωπο της Ελένης θα βρει ένα μεγάλο στήριγμα. Μόνο που εκείνη δεν αντέχει τη φυλακή κι αυτή η αδυναμία της θα την οδηγήσει σε μεγάλες αποφάσεις.

«Άγριες Μέλισσες» – Καθημερινά στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.