Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και το «Alan Wake Remastered» έρχεται και στο PlayStation.

Το πολυπόθητο Alan Wake Remastered θα κυκλοφορήσει επιτέλους σε κονσόλες PlayStation. Γράφοντας σε ένα site των fans του τίτλου, ο Sam Lake ανακοίνωσε τον ερχομό του σε PS4, PS5, αλλά και Xbox Series X/S/One και PC. Αυτό που δεν σίγουρο ακόμη είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας. Στις 5 Οκτωβρίου φέρεται να είναι η προβλεπόμενη ημερομηνία, αλλά το επίσημο παράθυρο αναφέρει απλώς το Φθινόπωρο του 2021.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Lake, το παιχνίδι θα είναι ακριβώς αυτό που αγαπήθηκε πριν 11 χρόνια. Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε την 4K ανάλυση, την αναβάθμιση όλων των cinematics καθώς και τη βελτίωση του μοντέλου του πρωταγωνιστή. Το πακέτο του Alan Wake Remastered θα περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι, καθώς και τα DLCs, The Signal και The Writer. Για όσους ενδιαφέρονται, θα βρουν επίσης έναν σχολιασμό των σχεδιαστών γύρω από την ανάπτυξη του τίτλου.

Το παιχνίδι της Remedy θεωρείται είναι ένα από τα καλύτερα της έβδομης γενιάς κόνσολών. Εσείς το είχατε δοκιμάσει τότε ή θα το παίξετε για πρώτη φορά τώρα;