Η Ομάδα Τα/Δε παρουσιάζει την παράσταση «Several Circles», σε σκηνοθεσία Εύας Διαμαντή, στο Booze Cooperativa

Το «Several Circles» είναι μια παράσταση της ομάδας θεάτρου Τα/Δε, σε σκηνοθεσία της Εύας Διαμαντή, που εξερευνά τη σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με τα στοιχεία της φύσης και τις νευρώσεις που δημιουργεί η ζωή στο αστικό περιβάλλον του 21ου αιώνα. Με αρχική έμπνευση από το ομώνυμο έργο του Wassily Kandinsky, η παράσταση τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της κυκλικότητας των τεσσάρων στοιχείων της φύσης αλλά και της κυκλικότητας όπως παρουσιάζεται στην πορεία της ζωής του ανθρώπου. Τα εγγενή ένστικτα του ανθρώπου έρχονται σε σύγκρουση με τη ζωή στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.

Ο υπερπληθυσμός, η μαζοποίηση, η αστική ανωνυμία, ο καθημερινός ανταγωνισμός και ο ίδιος ο ρυθμός της ζωής στην πόλη, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση από τη φύση, η επαφή με την οποία είναι απαραίτητη για την πνευματική και ηθική υγεία του ανθρώπινου όντος, δημιουργούν στο σύγχρονο άνθρωπο νευρική και ψυχική υπερένταση, οδηγώντας τον σε ένα αίσθημα ατέρμονης εσωτερικής πάλης. Στόχος της παράστασης είναι η απεικόνιση αυτής ακριβώς της σύγκρουσης ανάμεσα στο έμφυτο και το επίκτητο, στη ζωτική και την πλασματική ανάγκη. Συγκρούσεις που βιώνουμε καθημερινά μέσα στη σισύφεια κυκλικότητα της ρουτίνας και της ζωής εν γένει.

Ηθοποιοί:

Εύα Διαμαντή

Μαρία Κεσίλογλου

Σουσάνα Μπακοπούλου

 

Συντελεστές:

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Εύα Διαμαντή

Δραματουργική επεξεργασία: Ομάδα Τα/Δε

Επιμέλεια κίνησης: Νικολέτα Καρμίρη

Μουσική σύνθεση: Νίκος Λιάσκος

Βοηθός σκηνοθέτη: Σουσάνα Μπακοπούλου

Β’ βοηθός σκηνοθέτη: Κατερίνα Κωνσταντίνου

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.