Η Big Band Δήμου Αθηναίων και η Rosanna Mailan Sevila σε μια μαγευτική latin βραδιά με jazz ατμόσφαιρα και εξωτική διάθεση στο Θέατρο Ολύμπια

Μια μαγευτική latin βραδιά με jazz ατμόσφαιρα και εξωτική διάθεση παρουσιάζει ο Δήμος Αθηναίων την Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 20:30, στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας».

Στη συναυλία, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Big Band Δήμου Αθηναίων συμπράττει με την εκρηκτική Rosanna Mailan Sevila, μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, που ξεχωρίζει στη διεθνή μουσική σκηνή, καθώς κινείται με την ίδια άνεση ανάμεσα στα πιο απαιτητικά κομμάτια, τόσο του jazz,όσο και του latin ρεπερτορίου.

Μια βραδιά γεμάτη ρυθμούς από τη σαγηνευτική Λατινική Αμερική, Afro-Cuban Son, Guajira, Bolero, Samba, Bossa και Latin Jazz, που εγγυάται να προσφέρει στο κοινό μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Ερμηνεύει: Rosanna Mailan Sevila

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σάμι Αμίρης

Με την Athens Big Band

 

Πληροφορίες:

Τετάρτη 2 Μαρτίου, 20:30

Εισιτήρια:

Θέσεις περιορισμένης ορατότητας: 5€
Δ’ ζώνη (Φοιτητικό, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, άνω των 65 ετών): 10€
Γ’ ζώνη: 12€
Β’ ζώνη: 15€
Α’ ζώνη: 18€
Διακεκριμένη ζώνη: 20€
Προεδρικό θεωρείο: 30€

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr

Πώληση εισιτηρίων θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της παράστασης στο θέατρο.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.