«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» | Αλέξανδρος και Κατερίνα παραδέχονται ότι δεν θέλουν να παντρευτούν τους συντρόφους τους

Ο Δημήτρης παραιτείται από τη δουλειά του για να έχει πιο πολύ χρόνο με την Κατερίνα, ενώ ο Αλέξανδρος, όταν μαθαίνει ότι έχει πάρει ένα μεγάλο δάνειο για να πραγματοποιήσει τις… τελευταίες επιθυμίες της, αγχώνεται και αποφασίζει να της πει την αλήθεια για την υγεία της.

Όταν ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κατερίνα για να την πείσει να ακυρώσει τον επικείμενο γάμο της, παρασυρμένοι από την ανάλαφρη διάθεση της βραδιάς, παραδέχονται ότι κανείς από τους δύο δεν θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό του. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές -και πάντα τραγελαφικές- στα νέα επεισόδια της ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, στις 20:00.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00

Ypohondria Ep11 STILL 7

Eπεισόδιο 11ο: Η Νατάσα ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξανδρο για την αγκαλιά με την Κατερίνα, πείθεται ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, αλλά προσπαθεί να πείσει τον Αλέξανδρο να αναλάβει την Κατερίνα ο Αντώνης.

Ypohondria Ep11 STILL 2

Η Κέλλυ ξεκινάει δουλειά στην κλινική και χαίρεται που βλέπει τον Μάριο. Την ίδια ημέρα ξεκινάει κι η Τατιάνα προς μεγάλη χαρά του Πέτρου και η έλξη μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Ypohondria Ep11 STILL 9

Ο Δημήτρης παραιτείται από τη δουλειά του για να έχει πιο πολύ χρόνο με την Κατερίνα, ενώ ο Αλέξανδρος μαθαίνει ότι η Κατερίνα έχει πάρει ένα μεγάλο δάνειο, για να αγοράσει αμάξι και να κάνει όλα όσα έχει στη λίστα της.

Ypohondria Ep11 STILL 8

Κατά συνέπεια, αγχώνεται ότι θα βρεθεί χρεωμένη χωρίς δυνατότητα να αποπληρώσει το δάνειο και αποφασίζει να της πει την αλήθεια για την υγεία της.

Ypohondria Ep11 STILL 3

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σταματίου), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας – λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος, πλαστικός χειρουργός), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος), Ελένη Τσεφαλά (Ζωή)

Ypohondria Ep11 STILL 10

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00

Ypohondria Ep12 STILL 4

Eπεισόδιο 12ο: Ο Αλέξανδρος λέει στην Κατερίνα μια τραβηγμένη θεωρία ότι η αρρώστια της επηρεάζει την ικανότητά της να παίρνει σωστές αποφάσεις και πηγαίνει μαζί της στο γραφείο κηδειών για να πληρώσει αυτός την κηδεία, δήθεν από ένα πρόγραμμα της κλινικής.Ypohondria Ep12 STILL 7

Η Λουκία, θυμωμένη που τη χώρισε ο Δημήτρης, βάζει την ξαδέρφη της να αφήσει ένα ηχητικό μήνυμα στην Κατερίνα, που αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη.

Η Κατερίνα είναι έτοιμη να ακούσει το μήνυμα όταν έρχεται σπίτι της ο Αλέξανδρος για να την πείσει να ακυρώσει τον γάμο. Η Κατερίνα φτιάχνει κοκτέιλ και πίνουν. Το αλκοόλ και η ανάλαφρη διάθεση τούς κάνουν να παραδεχτούν ότι κανείς από τους δύο δεν θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό του.

Ypohondria Ep12 STILL 6

 

Guests: Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Λένα  Μποζάκη (Τατιάνα Νικολάου), Καλή Δάβρη (Φρόσω), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας-λογιστής κλινικής), Αγησίλαος Μικελάτος (Μάριος-πλαστικός χειρουργός), Ιωάννης Σίντος (Θανάσης), Ιωάννης Βαγιωνάς (υπάλληλος γραφείου τελετών), Σοφία Πριόβολου (Αλίκη), Γεώργιος Καπινάρης (υπεύθυνος επιχορήγησης), Ιωάννα Μονέδα (wedding planner)

 

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.