«Οι Απαράδεκτοι» : Την υγειά μας να ’χουμε, Παρακολουθήσεις πρώτου τύπου, Επιστροφή στη φύση & Ο ζωντανός ο χωρισμός (vid)

Με ανατρεπτικό χιούμορ που έχει γράψει ιστορία, «Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, έρχονται στην οθόνη μας με διπλά επεισόδια την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 22:10 και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η αγαπημένη παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, συνεχίζουν να δίνουν ραντεβού κάθε εβδομάδα με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

 

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, στις 22:10

 

«Την υγειά μας να ’χουμε»

Ο Γιάννης νιώθει πολύ άρρωστος. Οι υπόλοιποι Απαράδεκτοι του συμπαραστέκονται και τον φροντίζουν, μέχρι που βλέπουν ότι η κατάστασή του χειροτερεύει. Έτσι, τηλεφωνούν στο 166. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου κάνει λάθος και χτυπάει το κουδούνι του Βασίλη, ο οποίος, χωρίς να ξέρει για τον Γιάννη, τους διώχνει. Έπειτα απ’ αυτό, οι Απαράδεκτοι αποφασίζουν να πάνε μόνοι τους στο νοσοκομείο. Εκεί, όμως, γίνεται ένα τραγικό λάθος…

Συμμετέχει: Περικλής Αλμπάνης.

 

«Παρακολουθήσεις πρώτου τύπου»

Η Δήμητρα αντιλαμβάνεται ότι ο Σπύρος την απατά, αλλά δεν το αφήνει να περάσει έτσι. Με συνεργούς τον Γιάννη και τη Ρένια, καταστρώνει ένα τρελό σχέδιο παρακολούθησης και, τελικά, ξεμπροστιάζει τον Σπύρο.

Έκτακτη συμμετοχή: Ναταλία Τσαλίκη

Συμμετέχει: Κώστας Φλοκατούλας

 

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 21:00

 

«Επιστροφή στη φύση»

Οι Aπαράδεκτοι ξεκινούν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο στην Πάρνηθα. Είναι, όμως, γελασμένοι αν πιστεύουν ότι θα περάσουν ένα ήσυχο και ήρεμο διήμερο. Θα μετατρέψουν την εκδρομή τους με μεγάλη ευκολία σε μια απαράδεκτη και τρελή κατάσταση, παρασύροντας μαζί τους και άλλους, ανύποπτους αλλοδαπούς παραθεριστές.

Συμμετέχουν: Μελέτης Γεωργιάδης, Στέλλα Κρούσκα, Γιάννης Χατζηγιάννης

 

«Ο ζωντανός ο χωρισμός»

Ο Σπύρος ανακοινώνει στον Βλάσση ότι αποφάσισε να χωρίσει, επειδή, όπως λέει, βαρέθηκε τη γυναίκα του. Έτσι, κάνει το τραπέζι στη Δήμητρα και της ανακοινώνει ότι πρέπει να χωρίσουν! Ο Σπύρος μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει. Παράλληλα, όμως, χωρίζει και ο Βλάσσης με τη Ρένια. Αργότερα, από μια παρεξήγηση, ο Σπύρος ξαναγυρίζει σπίτι του με την υποψία ότι ο Βλάσσης και η Δήμητρα έχουν δεσμό…

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Ρήγα.

«Οι Απαράδεκτοι» ζωντανεύουν τις πιο όμορφες τηλεοπτικές αναμνήσεις στο MEGA!

Δείτε το trailer:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.