Πάνος Κοκκινόπουλος: Επιστρέφει τηλεοπτικά με κάτι φρέσκο που θα καθηλώσει

Τα πρώτα «μαγειρέματα» για την επόμενη σεζόν αρχίζουν να γίνονται και να αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον η στροφή στην ελληνική μυθοπλασία στη τηλεόραση.

Αν σας έλειψε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, μάθετε ότι επιστρέφει! Όχι με τη συνέχεια του «Ου Φονεύσεις» αλλά με κάτι καινούργιο, που δεν απέχει και πολύ απο τις βασισμένες σε πραγματικα γεγονότα ιστορίες που έχει σκηνοθετήσει. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του TV24, o σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες για τη μεταφορά στη μικρή οθόνη του κοινωνικού μυθιστορήματος «Μισό Παιδί» του Αύγουστου Κορτώ.

Η πλοκή του βιβλίου έχει να κάνει με τον Αντώνη Ράπτη, έναν ερωτικά απογοητευμένο 17χρονο έφηβο, ο οποίος μπαίνει στην αίθουσα του μονοθέσιου σχολείου του και «θερίζει» με κλεμμένο πολυβόλο, τον δάσκαλο του και σχεδόν όλους τους φίλους του. Στη συνέχεια, αυτοπυρπολείται και ο ίδιος. Η ιστορία διαδραματίζεται στο Χρυσοδένδρι, σε ένα ακριτικό χωριό της Θράκης. Μετά το συμβάν η αστυνομία βάζει την υπόθεση στο αρχείο.

Αυτό που μένει είναι ποιο κανάλι θα το εντάξει στο πρόγραμμα του και ποιο θα είναι το καστ.

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.