«Η τούρτα της μαμάς» | Οι γονείς της Τζένης καταφθάνουν από τη Φρανκφούρτη και προκαλούν ταραχή στα Πετράλωνα! (vid)

Η ημέρα για το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Πάρη, επιτέλους, υπογράφεται και όλοι είναι χαρούμενοι!

Όμως, το ευχάριστο κλίμα θα θαμπώσει η επίσκεψη του πατέρα (Θανάσης Κουρλαμπάς) της Τζένης και της μητέρας της (Αλεξάνδρα Παλαιολόγου), που καταφθάνουν από τη Φρανκφούρτη για να γνωρίσουν τον νεογέννητο εγγονό τους και, φυσικά, για να προκαλέσουν με τη δύστροπη συμπεριφορά τους πολύ εκρηκτικές καταστάσεις. Πώς θα αντιδράσουν η Τζένη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Βασίλαινα θα το δούμε στο νέο απολαυστικό επεισόδιο με τίτλο «Οι γονείς από την Φρανκφούρτη» της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που μεταδίδεται την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, στις 22:00.

Η ημέρα για το σύμφωνο συμβίωσης ανάμεσα στον Παναγιώτη και τον Πάρη έφτασε. Το σύμφωνο υπογράφεται και μια χαρούμενη αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι.

Όμως, το ευχάριστο κλίμα θα θαμπώσει η επίσκεψη των γονιών της Τζένης, που ταξιδεύουν από τη Φρανκφούρτη όπου διαμένουν εδώ και αρκετά χρόνια. Σκοπός είναι να γνωρίσουν τον νεογέννητο εγγονό τους.

Ο αέρας από Γερμανία, γεμάτος απαξίωση, που δείχνουν σε οτιδήποτε αφορά την οικογένεια Βασίλαινα οδηγεί σε πολύ εκρηκτικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια του δείπνου. Μένει να δούμε πώς θα αντιδράσει η Τζένη και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Ως guests εμφανίζονται ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα της Τζένης, και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία υποδύεται τη μητέρα της.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.