Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξαναχτυπά και μοιράζει δώρα άνω των 50.000 ευρώ

Ήδη βρίσκεται κοντά στο στόχο του!

Η «σχέση» τους είναι… ταραχώδης. Εδώ και καιρό, περνάει τα πάνω της και τα κάτω της. Το να πει κανείς πως ο ισχυρός άντρας της ΒΙΑΝΕΞ δέχεται «πόλεμο» από την συγκεκριμένη πλατφόρμα social media δεν απέχει και πάρα πολύ από την πραγματικότητα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που για αδιευκρίνιστους λόγους το προσωπικό του προφίλ έχει «κατέβει».

Ο λόγος, φυσικά, για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και το instagram: ο DPG έχει δει τους τελευταίους μήνες να κλείνουν δύο διαφορετικά δικά του προφίλ, όμως κάθε φορά ανοίγει ένα καινούργιο και σε πολύ μικρό διάστημα αποκτά και πάλι τεράστιο αριθμό από followers.

Σ’ αυτό «βοηθάει», βέβαια, και το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει διαγωνισμούς που όμοιούς τους δεν έχουμε δει ποτέ στη χώρα μας- και οι πιθανότητες να ξαναδούμε στο εγγύς μέλλον από κάποιον άλλον είναι μάλλον μηδενικές.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Γιαννακόπουλος ξεπέρασε τον εαυτό του, μπαίνοντας σε mode «Το αφεντικό τρελάθηκε!». Τι έκανε ο αθεόφοβος;

Μέσω του νέου του προφίλ χαρίζει 50.000 (και ολογράφως, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: πενήντα χιλιάδες) ευρώ σε εφτά άτομα, ενώ ένα όγδοο κερδίζει ένα… θηρίο Jeep Cherokee- κι όλ’ αυτά με ένα απλό follow και ταγκάροντας, ο κάθε διαγωνιζόμενος, τρεις φίλους του.

Δείτε παρακάτω την χαρακτηριστική ανάρτησή του και καλή σας επιτυχία. Α, και μην απογοητευτείτε αν δεν κερδίσετε, καθώς είναι βέβαιο πως αν το instagram τον «ξαναρίξει» με δημοκρατικό, πάντα, τρόπο, ο Γιαννακόπουλος θα το ξανακάνει.

Ήδη έχει χαρίσει τεράστια ποσά 2 φορές, οπότε instagram τον νου σου…

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.