«Ο όρκος» : Εκτός δράσης ο Στέφος από μία λάθος επιλογή

Ο Άγγελος συνεχίζει την έρευνα για τον άστεγο με το τρίκυκλο με τη βοήθεια του Σάλβα, ο οποίος τον οδηγεί στον άνθρωπο που μπορεί, πραγματικά, να τον βοηθήσει. Στο μεταξύ, η ομάδα βγαίνει στον δρόμο και μία λάθος επιλογή του Στέφου θα τον θέσει εκτός δράσης.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της νέας δραματικής αστυνομικής-ιατρικής σειράς «Ο όρκος», στα νέα επεισόδια που μεταδίδονται στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Επεισόδιο 9ο: «Εμπόδια»

Η Πάτι καταγγέλλει στην αστυνομία το περιστατικό με τον Χρήστο. Η σχέση της Χλόης με τον Μιχάλη έρχεται σε ρήξη, καθώς εκείνη ανακαλύπτει τις βαθύτερες ανάγκες της. Ο Γρηγόρης ζητάει τη συνεργασία του Λινάρδου και εκείνος του δίνει ένα ραντεβού.

ORKOS EP09 PHOTO 02

Ο Άγγελος συνεχίζει την έρευνα για τον άστεγο με το τρίκυκλο, με τη βοήθεια πια του Σάλβα, ο οποίος τον οδηγεί σε έναν άνθρωπο που μπορεί, πραγματικά, να τον βοηθήσει. Όμως, την εξέλιξη ο Άγγελος δεν θα μπορούσε να την προβλέψει.

ORKOS EP08 PHOTO 06

Επεισόδιο 10ο: «Η απώλεια»

Ο Άγγελος είναι πάλι εξαφανισμένος και αυτό θυμώνει τον Παύλο. Η Κλέλια προσεγγίζει την Αλέκα προσπαθώντας να την πείσει να μη συζητάει με τον Άγγελο το θέμα της εξαφάνισης της κόρης της, Μιράντας.

ORKOS EP10 PHOTO 05

Η ομάδα έχει βγει στον δρόμο για δράση. Μία λάθος επιλογή του Στέφου θα τον θέσει εκτός δράσης, και θα τον αφήσει μόνο κι αβοήθητο στον δρόμο, ενώ η ομάδα θα βιώσει το πιο θλιβερό περιστατικό τής μέχρι τώρα πορείας της, ανήμπορη να βοηθήσει. Οι ζωές όλων δεν θα είναι ίδιες ύστερα από αυτό.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.