“WeCrashed”: Μια συζυγική πάλη εν μέσω του σκανδάλου WeWork (vid)

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το “WeCrashed”, την επερχόμενη σειρά με πρωταγωνιστές τους Jared Leto και Anne Hathaway ως το ζευγάρι πίσω από την startup WeWork.

Η νέα σειρά περιορισμένων επεισοδίων εξιστορεί την άνοδο και την πτώση της εταιρείας, καθώς ο ιδρυτής της, Adam Neumann (Leto), εμπλέκεται σε πολλές υποθέσεις μετά από αγωγές εναντίον του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το trailer επικεντρώνεται στον συνιδρυτή της WeWork, Adam, ο οποίος χτίζει μια εταιρεία που ειδικεύεται στην προσφορά συλλογικών χώρων εργασίας και επαναστατικών εργασιακών σχέσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η σύζυγός του, Rebekah Neumann (Hathaway), είναι πάντα στο πλευρό του Adam, βοηθώντας στην οικοδόμηση της αυτοκρατορίας του. Έτσι, ακόμα κι αν η Rebekah δεν έχει τίτλο «συνιδρυτή», ήταν ένας βασικός παίκτης στην αρχή και την ανάπτυξη της WeWork. Το trailer δείχνει πώς η αγάπη του ζευγαριού και η θέλησή τους να υποστηρίξουν το όνειρό τους βοήθησαν την WeWork να μεταβεί από έναν ενιαίο χώρο συνεργασίας σε μια εταιρεία 47 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε λιγότερο από μια δεκαετία. Ωστόσο, όταν η φήμη και η περιουσία έγιναν μέρος της καθημερινότητάς τους, η σχέση του Adam και της Rebekah άλλαξε προς το χειρότερο.

«Μεθυσμένος» από τη δύναμη, ο Adam αρχίζει να χρησιμοποιεί την WeWork ως κάποιο είδος λατρείας που τον προωθεί ως ιδιοφυΐα που θα αλλάξει τον κόσμο. Οι επίσημες εκδηλώσεις της WeWork αρχίζουν να παρουσιάζουν κατάχρηση ναρκωτικών και ηθική παρενόχληση, καθώς ο Adam τοποθετείται στη θέση του ηγέτη που πρέπει να τον υπακούν με κάθε κόστος. Όσο για τη Rebekah, αρχίζει να αισθάνεται ότι η συμβολή της δεν αναγνωρίζεται από τους ανθρώπους γύρω της, οι οποίοι την αντιμετωπίζουν ως «σύζυγο του Adam» αντί για κάποιον βασικό ρόλο για την επιτυχία του WeWork.

Πέρυσι, οι δημιουργοί της σειράς Lee Eisenberg και Drew Crevello υπογράμμισαν πώς η σειρά θα επικεντρωνόταν στο ζευγάρι Neumann για να πει την ιστορία της WeWork, διερευνώντας πώς τα σκάνδαλά της επηρέασαν τη σχέση τους. Σύμφωνα με τα λόγια του Eisenberg: “Αυτό που διαχωρίζει το [WeCrashed] από άλλα πράγματα που έχουμε δει σε αυτό το είδος είναι ότι παρακολουθούμε την ιστορία μέσα από το πρίσμα αυτού του ζευγαριού. Βλέπουμε αυτή τη λατρεία μέσα στην επιχειρηματική ιστορία και μετά επιστρέφουμε στο σπίτι μαζί τους τη νύχτα.”

Το νέο trailer αποδεικνύει ότι οι δημιουργοί έχουν δίκιο, καθώς η ιστορία της πτώσης της WeWork γίνεται αντικείμενο αφήγησης μέσα από την οπτική ενός ερωτευμένου ζευγαριού που βλέπουν την εμπιστοσύνη τους ο ένας στον άλλο να κλονίζεται μέχρι τον πυρήνα της. Είναι μια νέα άποψη της ιστορίας, που εστιάζει στον αντίκτυπο που έχουν οι μεγάλες εταιρείες στις ατομικές ζωές.

Το WeCrashed βασίζεται στο επιτυχημένο podcast της Wondery, με τίτλο “WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork”. Οι Eisenberg και Crevello υπηρετούν επίσης ως συν-σεναριογράφοι, εκτελεστικοί παραγωγοί και συν-παρουσιαστές της σειράς.

Το “WeCrashed” σκηνοθετείται από τους John Requa και Glenn Ficarra, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Charlie Gogolak, Hathaway και Natalie Sandy. Οι Leto και Emma Ludbrook είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μέσω της εταιρείας παραγωγής τους Paradox και οι Hernan Lopez, Marshall Lewy και Aaron Hart εκτελεστικοί παραγωγοί από το Wondery.

Στην περιορισμένη σειρά οκτώ επεισοδίων πρωταγωνιστεί επίσης ο Kyle Marvin ως Miguel McKelvey, ο άλλος συνιδρυτής του WeWork. Στο cast της σειράς περιλαμβάνονται επίσης οι America Ferrera και O-T Fagbenle.

Το Apple TV+ θα κυκλοφορήσει τα τρία πρώτα επεισόδια του WeCrashed στις 18 Μαρτίου 2022. Δηλαδή, νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα, κάθε Παρασκευή έως 22 Απριλίου.

Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.