Ο «Αλέξης Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

«Αλέξης Ζορμπάς» του Νίκου Καζαντζάκη.

Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και οι Θεατρικές Παραγωγές «Τεχνηχώρος» παρουσιάζουν το εμβληματικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα / Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Το μυθικό Ζορμπά θα ενσαρκώσει ο Γιάννης Στάνκογλου και στο πλευρό του θα είναι η Όλια Λαζαρίδου στο ρόλο της Μαντάμ Ορτάνς. Την παράσταση θα πλαισιώσει ένα πολυπληθές καστ ταλαντούχων ηθοποιών που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τον προσεχή Οκτώβριο λοιπόν, στη θεατρική σκηνή του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ο Αλέξης Ζορμπάς, ένας ήρωας-σύμβολο, μας προτρέπει να ζήσουμε πέρα από τις συμβάσεις της σκληρής καθημερινότητας μια ζωή γεμάτη πάθος, μουσική, ηδονή, χορό, έρωτα και φως.

291954669 10158484969766283 6942367608826362032 n min

Το εμβληματικό έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά» έρχεται τον Οκτώβριο στο «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Στο ρόλο του Αλέξη Ζορμπά, ο Γιάννης Στάνκογλου
Στο ρόλο της Μαντάμ Ορτάνς η Όλια Λαζαρίδου
Στο ρόλο του Νίκου Καζαντζάκη ο Αιμιλιανός Σταματάκης
& ένα πολυπληθή θίασο 23 ηθοποιών

Έρχεται τον Οκτώβριο!
Photo credits: ©️ Patroklos Skafidas

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.