«42497»: Το νέο έργο του Γιώργου Καπουτζίδη στο Θέατρο Ήβη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, έρχεται και πάλι στο Θέατρο Ήβη, τη θεατρική του στέγη εδώ και τρία χρόνια, με το νέο του έργο με τίτλο «42497».

Ο αγαπημένος δημιουργός, Γιώργος Καπουτζίδης, έρχεται και πάλι στο Θέατρο Ήβη, τη θεατρική του στέγη εδώ και τρία χρόνια, με το νέο του έργο με τίτλο «42497».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης – μετά την επιτυχία του πρώτου του θεατρικού έργου με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», που έσπασε ταμεία για τρεις συνεχόμενες χρονιές – ανανεώνει την συνεργασία του με τις Θεατρικές Σκηνές, για το ανέβασμα του ολοκαίνουργιου έργου του, και πάλι στο Θέατρο Ήβη, σε σκηνοθεσία του ίδιου.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Σε ένα δυστοπικό μέλλον, οι άνθρωποι ζουν κάτω από την επιφάνεια της γης, προσπαθώντας να επιβιώσουν από τις παρενέργειες των επιπόλαιων επιλογών που έκαναν επί δεκαετίες ολόκληρες. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναπτύσσονται, καταβαραθρώνονται και επαναπροσδιορίζονται, μέσα από την γνωστή ενσυναίσθηση και την ευαισθησία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Μιχάλης Συριόπουλος, η Γιούλη Τσαγκαράκη, η Ανθή Σαββάκη, ο Μανώλης Κλωνάρης, ο Αποστόλης Ψαρρός, η Ειρήνη Βαλατσού και η αγαπημένη Κατιάνα Μπαλανίκα που ανανεώνει και για φέτος τη συνεργασία της με το Γιώργο Καπουτζίδη, συναντιούνται επί σκηνής σε ένα πρωτότυπο έργο, που μας υπενθυμίζει πόσο κοντά βρισκόμαστε στο «σκοτάδι της αβύσσου» και πόση δύναμη χρειάζεται για να «βγούμε και πάλι στην επιφάνεια».

Σε μια κοινωνία απομόνωσης, που δε διαφέρει πολύ από την σημερινή, οι ήρωες του έργου προσπαθούν να διαχειριστούν και να υπερνικήσουν τη συναισθηματική αποξένωση και την αδυναμία αποδοχής και αλληλεγγύης… αυτά δηλαδή που τους οδήγησαν ήδη στον όλεθρο.

«Μια ιστορία που δεν έχει ειπωθεί ακόμα, αλλά μπορεί και να την ζούμε ήδη».

 

Πληροφορίες:
Συγγραφέας: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Παίζουν: Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Μιχάλης Συριόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Ανθή Σαββάκη, Μανώλης Κλωνάρης, Αποστόλης Ψαρρός, Ειρήνη Βαλατσού, Κατιάνα Μπαλανίκα

Τιμές εισιτηρίων: Α’ ζώνη: 25€, Β’ ζώνη: 20€, Γ’ ζώνη: 15€
Διάρκεια παραστάσεων: Από 21 Οκτωβρίου
Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Πληροφορίες: 210 3216382
Παραστάσεις: Τετάρτη: 19:00, Πέμπτη: 21:00, Παρασκευή: 21:00, Σάββατο: 18:00 και 21:00, Κυριακή: 19:00
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Link εισιτηρίων: www.viva.gr
Πληροφορίες χώρου: Θέατρο Ήβη, Σαρρή 27, Αθήνα 105 54, Τηλέφωνο: 210 3216382

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.