«Και το όνομα αυτού»: Ο Αριστοτέλης Ρήγας για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Άβατον

Μετά από την περσινή σειρά των sold out εμφανίσεών του σε Αθήνα και επαρχία, ο Αριστοτέλης Ρήγας επιστρέφει στη σκηνή για δεύτερο χρόνο, με την παράστασή του με τίτλο «Και το όνομα αυτού».

Μετά από την περσινή σειρά των sold out εμφανίσεών του σε Αθήνα και επαρχία, ο Αριστοτέλης Ρήγας, stand up comedian και μουσικός, επιστρέφει στη σκηνή για δεύτερο χρόνο με την επιτυχημένη του παράσταση με τίτλο «Και το όνομα αυτού».

Με τη γνωστή του συνταγή, μια δόση stand up comedy και μια δόση μουσική κωμωδία, και με μια εντυπωσιακή «παλέτα» αστείων, περνάει από τα καταιγιστικά λογοπαίγνια, σε μικρές σουρεαλιστικές ιστορίες, στις κοινές μας εμπειρίες από την έλευση της πανδημίας και καταλήγει στις δικές του εμπειρίες ως νέος πατέρας. Όλα αυτά πασπαλισμένα με ξεκαρδιστικά μουσικά mash up, παιδικά τραγούδια «αλλιώς», το Sin Boy, Iron Maiden, Radiohead και Τρικαλινό Michael Jackson.

 

Πληροφορίες:

Παίζουν: Αριστοτέλης Ρήγας

Διάρκεια: 75 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: 10€
Διάρκεια παραστάσεων: Από 3 Νοεμβρίου έως 29 Δεκεμβρίου 2022
Παραστάσεις: Κάθε Πέμπτη στις 21:00
Link εισιτηρίων: www.viva.gr
Πληροφορίες χώρου: Ευπατριδών 3, Αθήνα / Τηλέφωνο: 210 3412689

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.