Αλεξάνδρα Παντελάκη για «Παράδεισο των κυριών» : «Η Μιράντα είναι τρελά ερωτευμένη με τον Ντίνο. Κάτι θα γίνει μεταξύ τους…»

Η κάμερα της εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, συνάντησαν σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παντελάκη, την αξιαγάπητη Ζηνοβία του «Παραδείσου» και μας μίλησε για όλα.

 Για τον Αστυνόμο Χρηστίδη: «Ελπίζω να πληρώσει και να θριαμβεύσει το καλό, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει πολύ σύντομα αυτό..».

 Για τον Ντίνο Παπακώστα: «Η Ζηνοβία είναι σαν δεύτερη μητέρα του.. Τον αγαπάνε τόσο πολύ τον Ντίνο που νομίζω πως μάλλον εύκολα θα παρηγορηθεί.. Η Μιράντα είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και νομίζω πως τελικά κάτι θα γίνει μεταξύ τους..».

 Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σειρές στις οποίες συμμετείχε, στις αμοιβές της, στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη, για τους ρόλους της στο θέατρο, αλλά και για τον άντρα της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.