Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο «Art Week» της ΕΡΤ2 με τη Λένα Αρώνη

Το Art Week είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες.

Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και με την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού. Μιλούν στο Art Week για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους. Η εκπομπή έχει ως στόχο να αναδεικνύει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού, που τους ακολουθεί. Κάθε εβδομάδα, η Λένα κυκλοφορεί στην πόλη και συναντά τους καλλιτέχνες στο χώρο της δημιουργίας τους με σκοπό να καταγράφεται και το πλαίσιο που τους εμπνέει.

Το Art Week, για ακόμα μια σεζόν, θα ανακαλύψει και θα συστήσει, επίσης, νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι έρχονται για να “μείνουν” και να παραλάβουν τη σκυτάλη του σύγχρονου πολιτιστικού γίγνεσθαι.

Μια ξεχωριστή βραδιά, όπως επιτάσσει η μέρα.

Με λάμψη, αλλά και αλήθεια.

Με γιορτινή διάθεση και πολλή και καλή μουσική.

Μαζί και την παραμονή Χριστουγέννων με εκλεκτή παρέα.

Δύο καταπληκτικές ερμηνεύτριες, μια ζεστή συντροφιά.

 

Παρουσίαση – Αρχισυνταξία – Επιμέλεια εκπομπής: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.