Η Παυλίνα Βουλγαράκη καλωσορίζει τη νέα χρονιά στο Half Note στις 5-6 -7 και 8 Ιανουαρίου 2023

Μετά από 12 sold out συναυλίες στο Half Note κατά τη διάρκεια του 2022, η Παυλίνα Βουλγαράκη έρχεται και πάλι στη αγαπημένη της μουσική σκηνή να καλωσορίσει έτσι τη νέα χρονιά, με ένα δυνατό μουσικό μήνυμα για όλους, όσοι κοιτάνε “προς τα πάνω” και βλέπουν φως, αγάπη και ελπίδα. Δηλαδή όλους εμάς!

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός θα μας παρασύρει σ ένα μουσικό ταξίδι με οδηγό την καρδιά, γεμάτο από συγκινήσεις, φιλίες κι έρωτες.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα ανέβει στη σκηνή με τη μπάντα της και την ενέργεια της, για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα χωρίς στεγανά και όρια, από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ίδια και την μέχρι τώρα πορεία της.

Από τους «Λαβύρινθους που φτιάχνουμε» θα μάθουμε «πως Συνεχίζεται η ζωή» που γίνεται «Χίλιες ζωές» και όλα αυτά με μία «Ηλιαχτίδα» μέσα μας.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Παυλίνα Βουλγαράκη – ΦωνήΣεραφείμ Γιαννακόπουλος – ΤύμπαναΣτέλιος Προβής – ΜπάσοΜηνάς Λιάκος – ΚιθάραΑλέκος Βουλγαράκης – ΚιθάραΝίκος Κόλλιας – ήχος

Επιμέλεια ενορχήστρωσης : Σεραφείμ ΓιαννακόπουλοςΕπιμέλεια προγράμματος : Παυλίνα Βουλγαράκη, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.