Λαχταριστό Opening Party του πρώτου Dessert Bar στην Ελλάδα, του αγαπημένου Brand “Royal Donuts”! (Φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της Γερμανικής εταιρείας “Royal Donuts”, στη Θεσσαλονίκη.

Με εκατοντάδες σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο, το “Royal Donuts” ήρθε και στην Ελλάδα, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς “γλυκούς” ουρανίσκους!
IMG 6055
Πλήθος καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της πόλης, αλλά και επώνυμοι που ταξίδεψαν ειδικά από την Αθήνα για το πιο λαχταριστό opening party, έσπευσαν να δώσουν το παρών στο λαμπερό event και να δοκιμάσουν τα διάσημα γλυκίσματα.
IMG 6018
Τα Dessert Bars “Royal Donuts”, προσφέρουν εκτός από τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά donuts, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα και vegan επιλογές, ποικιλία σε πρωινά, brunch, pancakes, bubble teas αλλά και το διάσημο αλμυρό σνακ “flammkuchen”! Ta πιο “βασιλικά” donuts θα τα βρείτε καθημερινά στην Πλατεία Αριστοτέλους 2.
Δείτε φωτογραφίες:
Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.