Ο Γιάννης Πάριος έρχεται για δύο μόνο συναυλίες στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

Ο Γιάννης Πάριος έρχεται στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου για δύο μόνο συναυλίες, την Παρασκευή 3 & το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης θα μας χαρίσει δυο αξέχαστες βραδιές με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Με την ιδιαίτερη χροιά της φωνή του και τις μοναδικές ερμηνείες του έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει.

Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να έχει μια συγκινητική απήχηση στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Την Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα μας χαρίσει δυο βραδιές γεμάτες συγκίνηση, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά τον πιο «γλυκό» τρόπο καταστροφής… «Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς …»

 

Πληροφορίες:

Γιάννης Πάριος – «Αχ αγάπη

Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών

Διεύθυνση: Στεφάνου Δέλτα 15,Ψυχικό

Το θέατρο διαθέτει δωρεάν parking

 

Ημέρες και ώρες:

Παρασκευή 3 & Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

 

Τιμές εισιτηρίων

VIP: 55€, Α’ ζώνη: 50€, Β’ ζώνη: 45€, Γ’ ζώνη: 40€, Δ’ ζώνη: 35€

Εισιτήρια προπωλούνται:

  • www.viva.gr
  • Στα καταστήματα Public & Media Markt

Πληροφορίες: 210 9213310

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.