«Μια νύχτα του Αυγούστου» | Μη χάσετε το τελευταίο συγκλονιστικό, διπλό επεισόδιο της σειράς (vid)

Μη χάσετε το τελευταίο διπλό επεισόδιο της καθηλωτικής σειράς της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου», την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, στις 22:00. 

Ο Μανώλης διαβάζει το γράμμα του Αντρέα και αποφασίζει να επιστρέψει στην Κρήτη. Η Μαρία και ο Κυρίτσης θορυβούνται από την απόφασή του και ετοιμάζονται να συγκρουστούν μαζί του. Ο Αντρέας νιώθει το τέλος να πλησιάζει. Θα καταφέρει να βρει τη λύτρωση για ό,τι έκανε;

Επεισόδια 13 & 14: «Ο κόσμος από την αρχή» (Τελευταίο διπλό επεισόδιο)

Οι τελευταίες ημέρες της Ρηνιώς κάνουν τον Μανώλη να έρθει, επιτέλους, αντιμέτωπος με τα συναισθήματα και τις ανάγκες του. Αποδέχεται πια ότι χρειάζεται αγάπη και οικογένεια. Έτσι, όταν η Ρηνιώ φεύγει πια από τη ζωή, ο Μανώλης σκέφτεται για πρώτη φορά να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα για τη μικρή Χριστίνα. Αγνοεί, ωστόσο, την ύπαρξη τού γράμματος που έχει ως παραλήπτη τον ίδιο –το μυστηριώδες γράμμα του Αντρέα. Μόλις φτάνει στα χέρια του, αλλάζουν όλα. Ο Μανώλης παίρνει την απόφαση να επιστρέψει στην Κρήτη. Η Μαρία και ο Κυρίτσης, όταν μαθαίνουν ότι ο Μανώλης βρίσκεται κοντά τους, θορυβούνται για τις προθέσεις του και προετοιμάζονται για τη μεγάλη σύγκρουση. Παράλληλα, ο Αντρέας νιώθει το τέλος να πλησιάζει και παλεύει μες στο κουρασμένο του μυαλό να βρει μια κάποια λύτρωση για ό,τι έκανε.

Δείτε το τρέιλερ:

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.